Met een Intergas cv-ketel klaar voor de toekomst

Deze Intergas cv-ketel combineert echt alles! Natuurlijk verwacht u behaaglijke warmte in uw woning, maar eveneens alle gewenste hoeveelheden warm water in uw badkamer en keuken. De Intergas cv-ketel zorgt daar als geen ander voor. Dankzij het brede aanbod bij Holland Warmte weet u ook zeker dat wij voor u het perfecte apparaat in huis hebben.


Intergas cv-ketel al jaren de best verkochte

Intergas Verwarming behoort tot de pioniers als het gaat om de ontwikkeling van cv-techniek. Al meer dan 55 jaar houdt dit bedrijf zich bezig met het perfectioneren van verwarmingsketels. De Intergas Kombi Kompakt HR is daardoor al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. Bij Holland Warmte heeft u de keuze uit verschillende modellen, afhankelijk van capaciteit en behoefte. Alle zijn voorzien van uitsluitend hoogstaande en op zuinigheid en duurzaamheid geselecteerde onderdelen. Bij een ketelfabrikant krijgt u 24 maanden fabrieksgarantie. Met ons kunt u bij de aanschaf van een Intergas cv-ketel regelen dat deze garantie tot maar liefst het dertiende jaar na installatie wordt verlengd.

Holland Warmte; waar service nog een begrip is

Holland Warmte is nog een echt familiebedrijf. Servicegerichtheid en klanttevredenheid zijn voor ons kernwaarden. Op die punten scoren we dan ook erg hoog in de beoordelingen. Wij bieden u het beste servicecontract voor een Intergas cv-ketel aan tegen de laagste prijs van Nederland. Daarnaast verzorgen wij de installatie van airconditioning en droogapparatuur

Wilt u een offerte voor een nieuwe cv-ketel ontvangen, dan kunt u hier contact met ons zoeken.

Cv-ketelLabelPrijs incl. montageCv-ketel kopen
Intergas HReco 30 CW4keuring_aa€ 1.625,-Meer informatie
Intergas HReco 36 CW5keuring_aa€ 1.740,-Meer informatie
Intergas HRE-A 28/24 CW4keuring_aa€ 1.595,-Meer informatie
Intergas HRE-A 36/30 CW5keuring_aa€ 1.695,-Meer informatie
Intergas HRE-A 36/48 CW5keuring_aa€ 1.725,-Meer informatie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800