Trustpilot

Cv-ketel

Met een nieuwe cv-ketel bespaart u direct op uw gasrekening zonder hoge investeringskosten en haalt u optimaal rendement uit de ketel. De nieuwe geavanceerde cv-ketels zijn voorzien van de laatste technologieën, waardoor ze energiezuiniger werken en u meteen bespaart op uw energierekening. Nu of in de toekomst uit te breiden met een Remeha hybride warmtepomp.

Holland Warmte is gespecialiseerd in centrale verwarming en airconditioning. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze adviseurs u helpen bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe cv-ketel. Gecertificeerde monteurs plaatsen vakkundig uw nieuwe ketel. Holland Warmte werkt alleen met A-merken op het gebied van cv-ketels.

Remeha CV Ketels

Waarom een cv-ketel aanschaffen bij Holland Warmte?

Een cv-ketel kopen is een investering, maar wel een noodzakelijke aankoop. Het zorgt namelijk voor een heerlijke warm huis met onder andere warm water. Gemiddeld gaat een cv-ketel zo’n 12 tot 15 jaar mee. Daarna is het tijd op zoek te gaan naar een nieuwe ketel. Dit is echter wel afhankelijk van het merk, het type ketel en het onderhoud. Bij het kopen van een cv-ketel is het van belang om voor een vertrouwde leverancier te kiezen.

Ga daarom in zee met dé expert op dit gebied. Holland Warmte heeft meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van verwarming, installatie en airconditioning. We werken met onze eigen monteurs die we zelf opleiden tot vakmensen. De klant staat bij ons centraal en we staan altijd voor ze klaar: 24 uur per dag en 7 dagen per week. Zodat u er nooit koud bij zit!

Cv-ketel vervangen? Ontdek met onze handige ketelwijzer welke cv-ketel het beste bij uw situatie past of bekijk een CW3 ketel, CW4 ketel, CW5 ketel of CW6 ketel.

13 jaar garantie op een nieuwe cv-ketel?

Holland Warmte biedt net dat beetje meer dan andere partijen. Zo bieden wij alleen cv-ketels van bekende fabrikanten aan. Op deze pagina vindt u al onze cv-ketelmodellen en de prijzen van de A-merken die we leveren en zorgeloos installeren. Alle prijzen zijn inclusief slimme thermostaat (m.u.v. Nefit & Intergas ketels), expansievat en standaard montage met gratis veiligheidspakket. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de standaardgarantie van uw cv-ketel te verlengen tot 13 jaar. Lees hier meer over onze garantie.

Naast dat Holland Warmte u de beste cv-ketel prijsgarantie van Nederland biedt, geven wij u de mogelijkheid om de garantie van uw cv-ketel tot en met het 13e levensjaar na installatie te verlengen. Standaard geven de meeste ketelfabrikanten 24 maanden fabrieksgarantie. Voor de Vaillant ecoTEC Plus serie geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar op onderdelen, bij de Nefit cv-ketel het “onderdeel garantieplan” van 7 jaar.

Door het All-in Extra servicecontract bij ons af te sluiten kunt u de garantie verlengen tot 13 jaar volledige garantie. Voor als u hier benieuwd naar bent kunt u hier meer lezen over onze onderhoudscontracten voor cv-ketels. Uiteraard bent u geheel vrij tot het afsluiten van een servicecontract. Alle ketelfabrikanten geven standaard 24 maanden fabrieksgarantie. Door direct een servicecontract bij ons af te sluiten kunt u de garantie verlengen tot 13 jaar volledige garantie.

Holland Warmte in beeld

Holland Warmte: Erkend installateur
Woontips RTL4: cv-ketel kopen of huren?
Feiten & fabels op bezoek bij Holland Warmte
Holland Warmte voor uw nieuwe cv-ketel
Holland Warmte winnaar Innovatie Award
Hulp en advies