Cv-ketel

Vakbekwaam door Holland Warmte geïnstalleerd. Holland Warmte is gespecialiseerd in centrale verwarming en airconditioning. Mede door de jarenlange ervaring in deze, kunnen onze adviseurs u helpen bij de juiste keuze voor een nieuwe cv-ketel. Goed opgeleide monteurs plaatsen vakkundig uw nieuwe ketel. Dankzij hun opleiding, vakbekwaamheid, goed uitgeruste wagens en met de juiste spirit is dit mogelijk. Holland Warmte levert en monteert alleen de A-merken op het gebied van cv-ketels.

Al onze A-merk Cv-ketels

Filter op:

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800

Waarom Holland Warmte?

Meer dan 55 jaar ervaring met eigen monteurs

Beste prijsgarantie
100% gecertificeerd
13 jaar garantie mogelijk
24/7 servicedienst

Waarom een cv-ketel aanschaffen bij Holland Warmte?

Als het goed is schaft u maar een paar keer in uw leven een cv-ketel aan. U maakt dus weloverwogen keuzes bij deze kostbare aankoop, ga daarom in zee met dé expert op dit gebied. Holland Warmte heeft meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van verwarming, installatie en airconditioning. We werken met onze eigen monteurs die we zelf opleiden tot vakmensen. De klant staat bij ons centraal en we staan altijd voor ze klaar: 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Zodat u er nooit koud bij zit!

Holland Warmte biedt net dat beetje meer dan andere partijen. Wat dacht u van de mogelijkheid om de standaardgarantie van uw cv-ketel te verlengen tot 13 jaar! Lees er hier meer over.

13 jaar garantie op een nieuwe cv-ketel?

Op deze pagina vindt u al onze cv-ketelmodellen en de prijzen van de A-merken die we leveren en zorgeloos installeren. Alle prijzen zijn inclusief klokthermostaat (m.u.v. Nefit & Intergas ketels), expansievat en standaard montage met gratis veiligheidspakket. Lees meer over de mogelijkheden over verlengde garantie tot en met het 13e levensjaar van uw nieuwe ketel.

Naast dat Holland Warmte u de beste cv-ketel prijsgarantie van Nederland biedt, geeft Holland Warmte u de mogelijkheid om de garantie van uw cv-ketel, tot en met het 13e levensjaar na installatie, te verlengen. Standaard geven de meeste ketelfabrikanten 24 maanden fabrieksgarantie. Voor de Vaillant ecoTEC Plus serie geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar op onderdelen, bij de Nefit cv-ketel het “onderdeel garantieplan” van 7 jaar.

Door het All-in Extra servicecontract bij ons af te sluiten kunt u de garantie verlengen tot 13 jaar volledige garantie. Lees meer over onze servicecontracten. Uiteraard bent u geheel vrij tot het afsluiten van een servicecontract.

Alle ketelfabrikanten geven standaard 24 maanden fabrieksgarantie. Door direct een servicecontract bij ons af te sluiten kunt u de garantie verlengen tot 13 jaar volledige garantie. Lees meer over onze servicecontracten.

Holland Warmte in beeld

Holland Warmte: Erkend installateur
Woontips RTL4: cv-ketel kopen of huren?
Feiten & fabels op bezoek bij Holland Warmte
Holland Warmte voor uw nieuwe cv-ketel
Holland Warmte winnaar Innovatie Award

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

24 uur per dag en 365 dagen per jaar staan wij klaar voor onze klanten. We ondersteunen inzake advies, we denken mee aan passende oplossingen en zijn flexibel qua planning. Daarnaast bieden we de beste producten die verkrijgbaar zijn op de markt, de beste service en de meest complete servicecontracten zodat u er altijd warm bij zit!

Hulp en advies