Trustpilot

Remeha warmtepomp

Een hybride warmtepomp is het meest toegepaste type warmtepomp in de bestaande woningbouw. Het wordt geïnstalleerd naast de cv-ketel, waarbij de cv-ketel alleen bijspringt als het erg koud is en het levert warm water in de badkamer en keuken. De combinatie van een nieuwe cv-ketel en een hybride warmtepomp kan een gasbesparing opleveren tot wel 70%. De stijgende gasprijzen zorgen ervoor dat deze duurzame manier van warmte opwekken binnen enkele jaren is terugverdiend.

Om direct te besparen op uw gasverbruik zonder hoge investeringskosten adviseren wij u, wanneer uw cv-ketel ouder is dan 10 jaar, deze nu te laten vervangen. Al onze cv-ketels zijn hybrid ready en kunnen op ieder moment uitgebreid worden met een hybride warmtepomp. De nieuwe combi-ketel wordt binnen 1 week bij u geïnstalleerd door vakkundige monteurs waardoor u direct kunt besparen. Zo heeft u voor 50% de oplossing in huis waarmee uw gasverbruik tot 70% kan dalen! Bekijk onze unieke Remeha combinatie-deal cv-ketel en hybride warmtepomp en profiteer van vele voordelen.

Vanaf 2026 is een hybride warmtepomp verplicht wanneer u uw combi-ketel moet vervangen. Door de huidige leveringsproblemen van warmtepompen kunnen de wachttijden oplopen. De aanvragen voor hybride warmtepompen zullen weer open worden gezet zodra er voldoende leveringen beschikbaar zijn.

Remeha elga ace warmtepomp

Onze Remeha warmtepompen

Onze scherp geprijsde Remeha warmtepompen professioneel geïnstalleerd: Warmte zonder Zorgen! Het team van Holland Warmte installeert en onderhoudt uw warmtepompen.

Prijzen zijn inclusief

  • Inclusief standaardmontage warmtepomp:
    Waterleiding, rioleringleiding, cv-leidingen en elektra binnen 1 meter van de te plaatsen warmtepomp
    Maximale koelleidinglengte 4 meter tussen het binnen en buitendeel (direct door de wand of het dak)
  • Gratis Remeha eTwist thermostaat

Hoe werkt een Remeha warmtepomp?

Een hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel. Het bestaat uit een binnen- en buitenunit. De buitenunit haalt warmte uit de buitenland, deze wordt via het koelmiddel getransporteerd naar de binnenunit waar een warmtewisselaar zit die warmte overdraagt aan het cv-water. De warmtepomp zorgt voor warmte in het huis, terwijl de cv-ketel zorgt voor warm water en eventuele bijverwarming bij extreme kou. Op dat moment springt de ketel bij zodat u altijd bent verzekerd van een comfortabel huis.

Waarom een Remeha warmtepomp?

Het gebruik van een warmtepomp is één van de duurzaamste manieren om uw huis te verwarmen. Daarnaast is een hybride warmtepomp de snelste manier om uw woning te verduurzamen. Het vereist namelijk geen ingrijpende verbouwing. Hierdoor is het geschikt en rendabel voor bijna ieder huis, zelfs voor matig geïsoleerde huizen*

*gewoon dubbel glas, spouwmuurisolatie, 5 tot 7 cm vloerisolatie en dakisolatie.

Waarom een hybride warmtepomp van Remeha?

Volgens de fabrikant Remeha bespaart u met een hybride warmtepomp tot wel 70% op uw gasverbruik. De besparing op het gasverbruik is afhankelijk van o.a. de cv-inrichting en de isolatie van de woning en het gebruik. Door de bestaande cv-installatie uit te breiden vermindert u direct uw CO2 uitstoot. De hybride warmtepompen van Remeha zijn daarnaast eenvoudig te combineren met alle merken cv-ketels. Door de stijgende gasprijzen en de aantrekkelijke ISDE-subsidie is het plaatsen van een warmtepomp in goed geïsoleerde huizen een goede investering.

Welke Remeha warmtepomp?

Bij Holland Warmte kunt u kiezen uit de Remeha Elga Ace en Remeha Mercuria. Stuk voor stuk zijn dit betrouwbare en duurzame installaties die een comfortabele woning garanderen. Laat ons u adviseren bij de keuze uit toestellen met een verschillend vermogen en in diverse prijsklassen.

Wat kost een Remeha warmtepomp?

Een warmtepomp plaatsen is een duurzame investering. De prijzen inclusief standaardmontage liggen gemiddeld tussen de €5.695 en €7.745. U kunt een subsidie krijgen als u een warmtepomp koopt. Hoe hoog de subsidie is, is afhankelijk van het toestel en het vermogen. Het subsidiebedrag kan oplopen tot €3.000. Met de subsidieaftrek betaalt u gemiddeld tussen de €2.895 en €3.650 voor een hybride warmtepomp.

Met de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van een hybride warmtepomp. De regeling is voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers en deze dient u zelf aan te vragen. Lees hier meer over de subsidieregelingen.

Holland Warmte: F-gassen gecertificeerd

Door toepassing van koudemiddelen in de koelleidingen van een directe hybride warmtepomp is het noodzakelijk dat deze geplaatst wordt door een installateur die F-gassen gecertificeerd is. Holland Warmte is hiervoor gecertificeerd. Let wel dat het leveren en monteren van een indirect hybride warmtepomp door iedere installateur kan worden verricht, echter dient het onderhoud  en / of de reparatie door een F-gassen gecertificeerd installateur te worden uitgevoerd.

Remeha warmtepomp kopen bij Holland Warmte

Bij Holland Warmte hebben wij jarenlange ervaring met het installeren en onderhouden warmtepompen. Geniet met een professionele installatie nog jaren van een warme en duurzame woning. Wij staan garant voor het juiste advies, de juiste installatie en de juiste nazorg.

Holland Warmte is altijd bij u in de buurt. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Numansdorp. Holland Warmte is actief in vele werkgebieden zoals de Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Randstad, Noord-Holland en Noord-Brabant. Bekijk hier ons werkgebied om te zien of wij ook in uw postcodegebied komen.

Hulp en advies