Trustpilot

Nefit ketel

Met een nieuwe cv-ketel bespaart u direct op uw gasrekening zonder hoge investeringskosten en haalt u optimaal rendement uit de ketel. Nu of in de toekomst uit te breiden met een Remeha hybride warmtepomp.

Nefit behoort sinds jaar en dag tot de A-merken en daar is ook alle reden toe. Het bedrijf blijft investeren in innovatie en duurzaamheid. Het team van Holland Warmte installeert en onderhoudt uw Nefit ketel. Dit doen wij met een team van intern opgeleide en vakbekwame monteurs. Kies voor een Nefit cv-ketel van Holland Warmte in combinatie met een All-in Extra servicecontract en verleng de garantie op uw Nefit ketel met 13 jaar!

Nefit trendline

Nefit cv-ketels bij Holland Warmte

Wat is een Nefit ketel?

Professioneel geïnstalleerd: Warmte zonder Zorgen! Met een hr-ketel van Nefit bent u verzekerd van een constante stroom warm water op iedere plaats in uw woning. In koude tijden houdt deze ketel uw huis behaaglijk en warm. Het Nederlandse bedrijf Nefit Bosch staat bekend om zijn uitstekende garantie. De fabrikant bracht als eerste ter wereld de Hoog Rendement-ketel (hr-ketels) op de markt en zette daarmee de trend voor duurzame warmteoplossingen. Bij Nefit gaan energiezuinigheid en verminderde uitstoot van CO2 hand in hand. “Wij geloven in onze techniek en innovatie. Met Nefit weet je direct waar je aan toe bent en kun je vertrouwen op meer dan 100 jaar aan vakmanschap. Momenteel ervaren 1,5 miljoen huishoudens het comfort van onze cv-ketels en warmtepompen.” Een Nefit ketel kopen doet u natuurlijk bij Holland Warmte. 

Welke Nefit ketel heb ik nodig?

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende apparaten, afhankelijk van uw wensen en het volume van de te verwarmen ruimtes. De Nefit Trendline is de kleinste én slimste HR-combiketel, die u verbluft met zijn grootse prestaties. De Nefit Topline gooit zeer hoge ogen waar het gaat om warmwater- en warmtecomfort, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Wie op zoek is naar een kleine ketel met een hoog rendement, moet de Nefit Proline bekijken. Tegen een geringe meerprijs installeren wij bij u ook de Nefit EasyControl. Deze slimme thermostaat bespaart u een hoop geld, onder meer doordat hij het gebruik van de ketel automatisch kan afstemmen op uw leefpatroon.

Toch zijn er enkele zaken waar u bij een Nefit ketel kopen op moet letten:

  1. Is uw woning geschikt voor het plaatsen van een Hoog Rendement toestel (meestal wel)?
  2. Welke capaciteit moet uw aanschaf hebben?
  3. Wilt u een gewone thermostaat of bijvoorbeeld de Nefit EasyControl, die u het programmeren volledig uit handen neemt?

De adviseurs van Holland Warmte helpen u graag om al die vragen te beantwoorden.

Nefit ketel kopen bij Holland Warmte

Holland Warmte biedt u kwaliteit en service voor de laagste prijs. Wij verkopen uitsluitend topmerken, omdat wij voor onze klanten alleen maar het beste willen. Met een familiebedrijf als Holland Warmte weet u ook zeker dat alles uitstekend wordt geregeld. Onze installateurs hebben we zelf opgeleid en zorgen voor een perfecte montage. Wilt u ook het cv onderhoud aan ons uitbesteden, dan hebben wij voor u de beste servicecontracten voor ketels tegen de laagste prijs van Nederland.

Hulp en advies