Voor iedere ruimte biedt Holland Warmte een passende oplossing. Zie hieronder een greep uit ons assortiment:

Airconditioning kopen bij Holland Warmte

Wilt u een airco kopen met alles erop en eraan, maar tegen een zeer scherpe prijs? Bij Holland Warmte krijgt u het complete pakket. Wij leveren u niet alleen een goedkope airco, maar kunnen deze ook installeren. Ook voor het onderhoud doet u voordelig een beroep op ons. Mocht er desondanks een storing optreden, dan is de eigen servicedienst van Holland Warmte binnen 24 uur ter plekke. Bij veel van onze collega’s kunt u alleen een airco kopen. Wij zorgen er ook voor dat u er jarenlang plezier van heeft.

Holland Warmte is dé specialist in airconditioning en verwarmingstechniek. Onze medewerkers willen u met plezier alles over deze apparaten vertellen. Vul nu het contactformulier in en ook u geniet binnenkort van de koelte!

De prijzen van de airco wandmodellen zijn inclusief:

  • Standaardmontage
  • Wandunit
  • Buitenunit
  • Infrarood afstandsbediening

Algemene plaatsingsspecificaties:

  • Eigen 24 uurs servicedienst
  • Vrijblijvend advies en prijsopgave

De voordelen van een airconditioning kopen

Nieuwe bedrijfspanden en woningen zijn vandaag de dag uitstekend geïsoleerd. Een nadeel hiervan is dat de lucht minder snel ververst wordt. Daarom is het van groot belang om regelmatig verse lucht aan de voeren. Met een airco van Holland Warmte kunt u weer opgelucht ademhalen. Een airco koelt, verwarmt, ontvocht, filtert stof en laat lucht circuleren.

Voor thuis of voor op het werk

Tegenwoordig zijn airconditioning systemen niet langer een luxe maar een noodzaak. Onderzoeken wijzen uit dat een aangenaam binnenklimaat de (werk)prestaties positief beïnvloeden. Temperatuurschommelingen horen daar niet bij en gevoelens van onbehagen door een slechte luchtkwaliteit evenmin. Op plaatsen waar intensief gewerkt en geleefd wordt, is klimaatbeheersing onmisbaar.

Installatie en garantie door Holland Warmte: speciaal op maat voor u!

Het installeren van airconditioning is een vak apart. Maatwerk, kwaliteit en service zijn de sleutelwoorden bij een succesvolle installatie. Holland Warmte is een STEK erkend bedrijf dat garant staat voor het professioneel aanleggen, wijzigen en herstellen van koelinstallaties. Als erkend STEK installateur levert en monteert Holland Warmte diverse merken en type airconditioningsvarianten. Voorbeelden zijn split unit aircosystemen of raamunits.

Onze vakkundige medewerkers zijn tot in de details op de hoogte van alle eisen waaraan een airconditioninginstallatie dient te voldoen waardoor u de zekerheid heeft dat alles volgens de regels en richtlijnen wordt uitgevoerd. Bovendien zijn onze monteurs CFK gecertificeerd.

Onze apparatuur voldoet aan de CE normering. Bovendien zijn alle airco’s van Holland Warmte prettig in bediening, zijn makkelijk schoon te houden en bovenal zijn zij energiezuinig.

Heeft u interesse om airconditioning te kopen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.