Royaal in warmte & warmwater

Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken. De Intergas HRE zorgt daar als geen ander voor. Dankzij het brede aanbod aan ketels weet u zeker dat Intergas ook voor u de perfecte HRE-ketel heeft.

Eenvoudig in gebruik & onderhoudsvriendelijk

De Intergas Kombi Kompakt HRE-A is voorzien van een traploos modulerende regeling, dat ervoor zorgt dat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Bovendien is het toestel voorzien van een zelflerende ECO-comfortschakelaar die de warmhoudfunctie van de warmwatervoorziening automatisch in- of uitschakelt. De Kombi Kompakt HRE werkt zowel op een aan-uit thermostaat als op een thermostaat op basis van open-therm protocol. Alle onderdelen van de Intergas Kombi Kompakt HRE zijn eenvoudig vanaf de voorzijde te bereiken. Het onderhoud aan een HR-ketel was nog nooit zo eenvoudig. 

Intergas HRE A modellen

De Intergas Kombi Kompakt HRE-A: nu met 13 jaar garantie

Alle ketelfabrikanten geven 24 maanden fabrieksgarantie. Holland Warmte biedt u de mogelijkheid om de garantie van de cv-ketel t/m het 13e jaar na installatie te verlengen. Vraag naar onze unieke servicecontracten.

Intergas Kombi Kompakt HRE met label A pomp

Profiteer nu van het comfort van de Intergas Kombi Kompakt HRE, nu in combinatie met de energiezuinige label A pomp. Door de toepassing van een A-labelpomp worden stilstand verliezen verder beperkt en de efficiency verder verhoogd.

Offerte aanvragen Intergas HRE A

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op. De medewerkers van Holland Warmte leggen u graag uit waarom u voor de Intergas HRE A zou moeten kiezen.

  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, gif, png, jpeg, doc, docx, pdf, Max. file size: 4 MB.