Holland Warmte gaat GasLos met een unieke combi-deal!

Met de combinatie van een Remeha cv-ketel en hybride warmtepomp profiteert u van onze unieke combi-deal. Deze combinatie kan een enorme gasbesparing opleveren. Laat nu uw cv-ketel vervangen en u heeft voor 50% de oplossing in huis waarmee uw gasverbruik tot 70% kan dalen. Bij het vervangen van de cv-ketel vóór 31 oktober 2022 profiteert..

Lees verder

Vanaf 2026 een hybride warmtepomp verplicht

Het kabinet heeft aangekondigd dat vanaf 2026 de hybride warmtepomp de standaard wordt voor het verwarmen van woningen. Vanaf dat jaar moeten huiseigenaren bij het vervangen van een een cv-ketel overstappen op een duurzaam alternatief zoals een hybride warmtepomp of een volledig elektrische warmtepomp. Bij Holland Warmte hebben we jarenlange ervaring met het installeren en..

Lees verder

Geniet van warmte zonder zorgen met het Holland Warmte Garant Plan

Een stralende lach hoeft niet duur te zijn. Met het Holland Warmte Garant Plan geniet u het hele jaar van warmte zonder zorgen. Service waarvan je gaat stralen! Met een onderhoudscontract bent u lid van het Holland Warmte Garant Plan. Als lid bent u verzekerd van het gebruik van onze eigen 24-uur servicedienst, die 7..

Lees verder

Holland Warmte in De Barometer

In de Barometer worden succesverhalen van ondernemers gedeeld. Holland Warmte was te zien in een uitzending over het vakkundig plaatsen van cv-ketels door deskundige monteurs en duurzaamheid. Bekijk het fragment hier!

Lees verder