Voorkom gevaarlijke situaties en laat uw rookgasafvoer altijd vervangen bij een nieuwe cv-ketel!

Steeds vaker zien onze monteurs dat de bestaande rookgasafvoer dusdanig is verouderd dat deze niet nog een cv-ketel leven lang voldoet aan de gestelde veiligheidseisen! Gelet de wettelijke aansprakelijkheid en uw eigen veiligheid, adviseren wij daarom altijd de gehele rookgasafvoer te vervangen bij de plaatsing van een nieuwe cv-ketel. Vraag nu naar ons veiligheidspakket en..

Lees verder

Remeha beste cv-ketelmerk volgens consumenten

Consumentenbond vindt Remeha Tzerra Plus CW4 de beste cv-ketel De Tzerra M 28C Plus (CW4) HR-ketel van Remeha is door de Consumentenbond als ‘Beste uit de Test’ beoordeeld. Deze cv-ketel scoort erg hoog op energiezuinigheid bij verwarming, namelijk een 8,4. Ook wordt het comfort warm water goed beoordeeld. Bovendien is ook het merk Remeha als..

Lees verder

Laat uw airco veilig en duurzaam plaatsen door Holland Warmte, STEK-gecertificeerd!

ILT start controles op verkoop van ‘doe-het-zelf-airco’s’. Vanaf 1 juli tot en met 15 september gaat de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) controleren of webwinkels, witgoedzaken en bouwmarkten zich houden aan de wettelijke regels. Zo mag een airconditioning met een binnen- en buitenelement (de zogeheten voorgevulde split airco) alleen door gecertificeerde installateurs worden geïnstalleerd. Dit..

Lees verder

Holland Warmte: maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen

Om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan heeft Holland Warmte een aantal maatregelen genomen. Alle geplande afspraken worden uitgevoerd, maar we nemen wel enkele voorschriften in acht. Graag informeren wij u hierover.  Hoe gaat Holland Warmte om met het coronavirus (COVID-19)? Onze collega’s in de buitendienst komen dagelijks op veel verschillende plekken. Bij bewoners..

Lees verder