Holland Warmte – Remeha partner 

Remeha is al jarenlang een duurzame partner van Holland Warmte. Samen streven we in iedere situatie naar het hoogst mogelijke comfort.  Holland Warmte is gespecialiseerd in alle (duurzame) producten van Remeha. Wij bieden een scala aan duurzame cv-ketels en warmtepompen van de A-merk fabrikant. Dankzij ons partnership kunnen wij de installaties tegen een scherpe prijs..

Lees verder

Holland Warmte gaat GasLos met een unieke combi-deal!

Met de combinatie van een Remeha cv-ketel en hybride warmtepomp profiteert u van onze unieke combi-deal. Deze combinatie kan een enorme gasbesparing opleveren. Laat nu uw cv-ketel vervangen en u heeft voor 50% de oplossing in huis waarmee uw gasverbruik tot 70% kan dalen. Bij het vervangen van de cv-ketel vóór 28 februari 2023 profiteert..

Lees verder

Vanaf 2026 een hybride warmtepomp verplicht

Het kabinet heeft aangekondigd dat vanaf 2026 de hybride warmtepomp de standaard wordt voor het verwarmen van woningen. Vanaf dat jaar moeten huiseigenaren bij het vervangen van een een cv-ketel overstappen op een duurzaam alternatief zoals een hybride warmtepomp of een volledig elektrische warmtepomp. Bij Holland Warmte hebben we jarenlange ervaring met het installeren en..

Lees verder

Geniet van warmte zonder zorgen met het Holland Warmte Garant Plan

Een stralende lach hoeft niet duur te zijn. Met het Holland Warmte Garant Plan geniet u het hele jaar van warmte zonder zorgen. Service waarvan je gaat stralen! Met een onderhoudscontract bent u lid van het Holland Warmte Garant Plan. Als lid bent u verzekerd van het gebruik van onze eigen 24-uur servicedienst, die 7..

Lees verder