Onze Remeha Calenta Ace cv-ketels:

Remeha Calenta Ace: Automatisch bijvullen (optioneel)

Remeha heeft ook een oplossing bedacht voor het automatisch bijvullen van de cv-installatie. Het bijvullen van de cv-installatie blijkt namelijk een van meest voorkomende werkzaamheden te zijn waarvoor u op pad moet. Remeha’s nieuwe unieke automatische (bij)vulinrichting biedt daarvoor de oplossing. Met deze optie kan het cv-systeem automatisch en op een intelligente wijze worden bijgevuld. De bijvulling kan via het bedieningspaneel van de ketel, via de Remeha eTwist of via onze handige app (eTwist) bediend worden. De gebruiker kan dus zelf de installatie automatisch laten bijvullen.

Mocht er onverhoopt toch een storing zijn, dan kunt u altijd terugvallen op de service van Holland Warmte. U kunt daarvoor 24 uur per dag bij ons terecht. Onze eigen en intern opgeleide servicemonteurs zorgen er snel voor dat u er weer warmpjes bijzit. Alle ketelfabrikanten geven 24 maanden fabrieksgarantie. Holland Warmte biedt u de mogelijkheid om de garantie van uw Remeha Calenta tot en met het dertiende jaar na de installatie te verlengen. Vraag naar onze unieke servicecontracten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op. De medewerkers van Holland Warmte leggen u graag uit waarom u voor de Remeha Calenta zou moeten kiezen.

  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 4 MB.