Intergas cv-ketel

Met een Intergas ketel, en altijd er warm bij zitten! Uw Intergas ketel professioneel geïnstalleerd, zonder zorgen. Bij Holland Warmte wordt uw Intergas ketel geïnstalleerd en onderhouden door onze eigen, intern opgeleide en vakbekwame monteurs. Bekijk hier ons werkgebied om te zien of wij ook in uw postcodegebied komen. Kies voor een Intergas cv-ketel van Holland Warmte in combinatie met een All-in Extra servicecontract en verleng de garantie op uw ketel met 13 jaar!

Intergas cv-ketels bij Holland Warmte

Is Intergas een goede ketel?

De HR-combiketel voor nu en in de toekomst: dat is de Intergas cv-ketel. Dit merk vertegenwoordigt een nieuwe generatie hoog rendementstoestellen. De Intergas cv-ketel combineert echt alles! Natuurlijk verwacht u behaaglijke warmte in uw woning, maar eveneens alle gewenste hoeveelheden warm water in uw badkamer en keuken. De Intergas cv-ketel met A-label pomp zorgt ervoor als geen ander. Dankzij het brede aanbod bij Holland Warmte weet u ook zeker dat wij voor u het perfecte apparaat in huis hebben.

Welke Intergas ketel heb ik nodig?

Bij Holland Warmte heeft u de keuze uit verschillende modellen, afhankelijk van capaciteit en behoefte. Alle zijn voorzien van uitsluitend hoogstaande en op zuinigheid en duurzaamheid geselecteerde onderdelen. Dankzij o.a. het hoge rendement is de Intergas Kombi Kompakt HR al jaren één van de best verkochte HR-ketels in Nederland. Wilt u een Intergas cv-ketel kopen, denk dan eens aan de Kombi Kompakt HReco. Deze is verkrijgbaar in de CW3, CW4 en CW5 klasse, afhankelijk van de benodigde capaciteit. Onze medewerkers kunnen u er alles over vertellen en maken de juiste inschatting welk apparaat uit ons assortiment het beste bij u thuis past. Neem hier contact op met ons.

Hoe lang garantie op een Intergas ketel?

Bij een ketelfabrikant krijgt u 24 maanden fabrieksgarantie. Met ons kunt u bij de aanschaf van een Intergas cv-ketel regelen dat deze garantie tot maar liefst het dertiende jaar na installatie wordt verlengd.

Wat kost een Intergas cv-ketel?

Cv-ketelLabelPrijs incl. montageCv-ketel kopen
Intergas HReco 30 CW4keuring_aa€ 1.625,-Meer informatie
Intergas HReco 36 CW5keuring_aa€ 1.740,-Meer informatie
Intergas HRE-A 28/24 CW4keuring_aa€ 1.595,-Meer informatie
Intergas HRE-A 36/30 CW5keuring_aa€ 1.695,-Meer informatie
Intergas HRE-A 36/48 CW5keuring_aa€ 1.725,-Meer informatie

Intergas cv-ketel kopen bij Holland Warmte 

Sinds 1965 is Holland Warmte een gespecialiseerd familiebedrijf in centrale verwarming en airconditioning. Bij ons kunt u een Intergas cv-ketel kopen met de laagste prijsgarantie van Nederland. Wij nemen de kosten van installatie voor onze rekening, evenals die van het expansievat. Geniet met een professionele installatie nog jaren van een behaaglijke temperatuur en constante stroom warm water. Wij staan garant voor het juiste advies, de juiste installatie en de juiste nazorg. Mocht zich na de installatie onverh oopt een storing voordoen, dan kunt u altijd terugvallen op onze servicedienst: 24 uur per dag, zeven dagen per week! 

Holland Warmte is altijd bij u in de buurt. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Numansdorp. Holland Warmte is actief in vele werkgebieden zoals de Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Randstad, Noord-Holland en Noord-Brabant. Bekijk hier ons werkgebied om te zien of wij ook in uw postcodegebied komen. 

Waarom Holland Warmte?

Installaties worden verzorgd door onze eigen, intern opgeleide, vakbekwame installateurs
Wij bieden de beste prijsgarantie van Nederland
24-uurs servicedienst, ook in weekenden en vakantieperiodes actief
Wij werken uitsluitend met de 4 grote A-merken: Remeha, Vaillant, Nefit en Intergas
Wij bieden servicecontracten aan op onze cv-ketel installaties, waarmee wij u tot wel 13 jaar garantie kunnen bieden
100% gecertificeerd: OK CV, het label voor veilig en zuinig stoken
Hulp en advies