Cv-ketel kopen? Ga naar Holland Warmte!

U kunt bij Holland Warmte terecht voor de topmerken Remeha, Nefit, Vaillant en Intergas. Met deze leveranciers hebben wij een uitstekende relatie opgebouwd, zodat wij altijd verzekerd zijn van het nieuwste van het nieuwste. Onze zelf opgeleide installateurs zijn helemaal up-to-date als het gaat om installatie en onderhoud. U kunt bovendien bij Holland Warmte niet alleen een cv-ketel kopen, u kunt deze ook huren!

Een advies op maat bij de aanschaf van een nieuwe ketel

Een cv-ketel kopen doe je niet elke dag. Onze medewerkers helpen u hier graag bij en voorzien u van een perfect advies. Geen enkel huis is hetzelfde en dus zijn er toestellen met verschillende capaciteiten. Wilt u misschien een combiketel, die behalve voor de verwarming ook zorgt voor warm water in de keuken en badkamer. Een verbeterd rendement of hoog rendement ketel? Een standaard of slimme thermostaat? Als u door de bomen het bos niet meer ziet, zorgen wij voor een apparaat dat in uw pand helemaal op zijn plaats is.

Cv-ketel kopen met zeer voordelig onderhoudscontract

Helaas blijft het niet alleen bij een cv-ketel kopen. Deugdelijk en regelmatig onderhoud is daarna ook zeer belangrijk, om een storingsvrij gebruik te garanderen. Holland Warmte biedt de beste servicecontracten aan tegen de laagste prijs van Nederland. Verleng de standaard fabrieksgarantie van twee jaar bij ons voor een zeer scherpe prijs tot en met dertien jaar na de installatie.

Mocht u nog met vragen zitten, een vrijblijvende inspectie van uw huidige cv-ketel willen of een aanbod wensen voor een nieuwe, neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op met Holland Warmte!

Neem contact op met Holland Warmte!

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800