Cv-ketel kopen en installeren? Holland Warmte!

U kunt bij Holland Warmte terecht voor de topmerken Remeha, Nefit, Vaillant en Intergas. Met deze leveranciers hebben wij een uitstekende relatie opgebouwd, zodat wij altijd verzekerd zijn van het nieuwste van het nieuwste. Onze intern opgeleide installateurs zijn helemaal up-to-date als het gaat om installatie en onderhoud.

Advies op maat bij de aanschaf van een nieuwe ketel

Een cv-ketel kopen doet u niet elke dag. Onze ervaren medewerkers helpen u hier graag bij en voorzien u van persoonlijk advies. Geen enkel huis is hetzelfde en dus zijn er toestellen met verschillende capaciteiten. Wilt u misschien een combiketel, die behalve voor de verwarming ook zorgt voor warm water in de keuken en badkamer? Een verbeterd rendement of hoog rendement ketel? Een standaard of slimme thermostaat? Als u door de bomen het bos niet meer ziet, zorgen wij voor een apparaat dat in uw pand helemaal op zijn plaats is.

Cv-ketel kopen bij Holland Warmte

Holland Warmte biedt u kwaliteit en service voor de laagste prijs. U kunt bij ons terecht voor hoge kwaliteit verwarmingsketels van de fabrikanten Remeha, Vaillant, Intergas en Nefit kopen. Geniet met een vakkundige installatie zorgeloos van een behaaglijke temperatuur en warm water in huis. 

Nieuwe cv-ketel kopen en installeren of een cv-ketel vervangen incl. montage

Onze scherp geprijsde cv-ketels professioneel geïnstalleerd. Naast een goede ketel is het erg belangrijk dat deze goed wordt geïnstalleerd. Een goede installatie en onderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van de ketel toeneemt. Bij Holland Warmte kunt u terecht voor een cv-ketel inclusief montage. De installaties worden verzorgd door onze eigen, intern opgeleide, vakbekwame installateurs. Tevens zijn wij voorzien van uitgebreide certificering, waaronder CA-gecertificeerd, STERKIN- en STEK erkend. 

De prijzen inclusief montage zijn inclusief: 

  • Standaardmontage met:
  • Benodigde hulpmaterialen zoals: inlaatcombinatie, gaskraan, vul- en aftapkraan en overstort
  • Alle benodigde hulpmaterialen voor de aansluiting van de rookgasafvoer tot een maximale lengte van 125 cm
  • Het aansluiten van de condenswaterafvoerleiding op de riolering binnen 1 meter
  • Expansievat 18Lx0,5

Laat uw oude cv-ketel vervangen door de experts van Holland Warmte en vraag direct een offerte aan! 

Cv-ketel kopen met voordelig onderhoudscontract

Regelmatig onderhoud is van levensbelang voor een veilige leefomgeving en om storingen en rendementsverlies te voorkomen. Holland Warmte biedt de beste cv-ketel onderhoudscontracten aan tegen de laagste prijs van Nederland. Verleng de standaard fabrieksgarantie van twee jaar bij ons voor een zeer scherpe prijs tot en met dertien jaar na de installatie. Met een Holland Warmte servicecontract wordt uw cv-ketel volgens voorschriften geïnspecteerd en onderhouden én kunt u gebruik maken van onze 24-uur service, die 7 dagen per week voor u klaar staat!

Neem contact op met Holland Warmte!

Mocht u nog met vragen zitten, een vrijblijvende inspectie van uw huidige cv-ketel willen of een aanbod wensen voor een nieuwe, neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op met Holland Warmte!

Vul ons contactformulier in!