Een nieuwe, slimme Vaillant thermostaat

Dit merk heeft vele, uiterst eenvoudig te bedienen thermostaten in het assortiment. Neem de Vaillant sensoHOME. Deze heeft een touch screen met hoge resolutie en 3,5″ scherm. Met de sensoHOME installatiewizard stel u uw verwarmingssysteem gemakkelijk in en bepaalt u zelf uw comfort: de eerste configuratie duurt niet langer dan twee minuten. Het enige wat u hoeft te doen is een paar eenvoudige vragen beantwoorden. De sensoAPP gebruikt uw antwoorden om geschikte temperaturen en tijdsprogramma’s voor te stellen. Zo wordt u stap voor stap door alle relevante functies geleid om uw verwarmingssysteem precies naar uw wensen in te stellen.

Vaillant sensoHOME

Holland Warmte levert bij de Vaillant EcoTEC Plus modellen gratis de Vaillant sensoHOME klokthermostaatthermostaat. Deze slimme thermostaat is eenvoudig te bedienen met en touch screen en zorgt voor maximaal comfort.

Het op elkaar afgestemde ontwerp van alle componenten, zoals uw Vaillant cv-ketel, sensoHOME en sensoAPP, maakt het de ideale thermostaat die zorgt voor een eenvoudige bediening.

Vaillant vSmart

De vSMART van Vaillant is een slimme, veelzijdige thermostaat voor maximaal comfort. Met de bijbehorende gratis app regelt u gemakkelijk op afstand de juiste temperatuur in huis. Dankzij de WiFi-verbinding kunt u de thermostaat overal draadloos in huis plaatsen.

De slimme thermostaat past de temperatuur automatisch aan op de buitentemperatuur. Hiervoor haalt de vSMART gegevens van het internet en reageert direct op actuele veranderingen in het weerbericht. Bovendien leert de thermostaat snel het opwarmgedrag van uw woning ‘kennen’ zodat de ruimte op de juiste tijd op temperatuur is. Altijd aangenaam met maximaal comfort.

De Vaillant vSmart wordt voor een meerprijs van € 255,00 incl. btw bij uw Vaillant cv-ketel geleverd en gemonteerd.

Meer informatie over een Vaillant thermostaat? We bellen u graag terug!

Mogelijk wenst u meer uitleg over Vaillant thermostaten of heeft u een andere vraag. Vul onderstaand contactformulier vrijblijvend in en wij nemen contact met u op: