Bekijk de voordelen van een Remeha thermostaat

remeha etwist

Actie: Gratis Remeha eTwist thermostaat bij Remeha Calenta Ace, Avanta Ace en Tzerra Ace.

De verwarming instellen en aanpassen wanneer het u uitkomt! Met de komst van de eTwist thermostaat van Remeha wordt de verwarming snel en moeiteloos geregeld, waar u zich ook bevindt!

De Remeha eTwist is een uiterst veelzijdige klokthermostaat die de gebruiker de mogelijkheid biedt om altijd en overal zijn temperatuur in te stellen. Instellingen kunnen zowel op de slimme thermostaat zelf als op de gratis te downloaden app gedaan worden. Ook zonder de app is de eTwist een volledige klokthermostaat. Hierdoor heeft de gebruiker altijd de controle over het comfort in zijn woning. De eTwist is toepasbaar op alle Remeha cv-toestellen die voorzien zijn van OpenTherm protocol.

Remeha thermostaat van Holland Warmte

Maar wat als u nu al een tijdje zo’n prachtige Remeha Tzerra, Remeha Calenta of Remeha Avanta toestel heeft hangen? Geen probleem, bij Holland Warmte kunt u ook een Remeha thermostaat los kopen. Een goedkope oplossing waarmee u toch het bedieningsgemak en warmtevoordeel binnen handbereik hebt.

remeha iSense

Nooit meer thuiskomen in een koud huis

Neem nu de Remeha iSense: een hoogwaardige en programmeerbare klokthermostaat, waarmee in een handomdraai al uw voorkeuren zijn te programmeren. U stapt ‘s morgens niet langer rillend uit bed en komt nooit meer thuis in een koud huis. Stelt u het zich eens voor: warmte waar en wanneer u het wilt. Met twee drukknoppen en één draai-/drukknop stelt u alles snel en eenvoudig in. Door het fraaie blauwe achtergrondlicht is het complete klokprogramma van een dag in één oogopslag te zien. Een Remeha thermostaat geeft de garantie op een optimale werking van uw Remeha cv-ketel.

Samen vormen zij de ideale combinatie. Zo maakt de iSense het eveneens mogelijk om er storingen en servicemeldingen op af te lezen. Handig, als u wilt weten wanneer de tijd voor onderhoud is aangebroken of het water moet worden bijgevuld. Ook voor ketel onderhoud gaat u natuurlijk naar Holland Warmte. Wij bieden u daarvoor servicecontracten tegen de laagste prijs van Nederland.

Meer informatie over een Remeha thermostaat? We bellen u graag terug!

Mogelijk wenst u meer uitleg over Remeha thermostaten of heeft u een andere vraag. Vul onderstaand contactformulier vrijblijvend in en wij nemen contact met u op: