Trustpilot

Onze monteurs

De monteurs van Holland Warmte

Holland Warmte is een gerenommeerd bedrijf met langdurige ervaringen op service gebied. Wij hebben dan ook een zeer professionele bezetting en werken daarom alleen met eigen, intern opgeleide en vakbekwame monteurs.

Wij zijn gevestigd in Numansdorp, onze monteurs zijn in een groot gedeelte van Nederland werkzaam. Wij zijn actief in vele werkgebieden zoals de Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Randstad en Noord-Brabant. Kijk voor een specifieke postcode bij onze werkgebieden.

Eigen, intern opgeleide en vakbekwame monteurs

Bij Holland Warmte worden cv-ketels uitsluitend geïnstalleerd en onderhouden door eigen, intern opgeleide en vakbekwame monteurs. In onderstaande postcode gebieden kunt onze herkenbare blauwe bussen zien rijden.

Natuurlijk zijn we als totaalinstallateur voorzien van de benodigde erkenningen en certificering

Holland Warmte is VCA-gecertificeerd, STERKIN- en STEK erkend. Dit wil zeggen dat we de bedrijfsprocessen goed op orde hebben. Zowel in het bedrijf als onderweg. Op deze manier kunnen we adequaat reageren op een melding van een storing die voor u zo ongelegen komt.Holland Warmte biedt u de beste service

Een computergestuurde ontwerpafdeling, een werkplaats en een meetlaboratorium die zowel materiaal als instrumenteel geoutilleerd zijn maken het mogelijk voor Holland Warmte om u de beste service te bieden. Holland Warmte heeft een modern onderdelen magazijn waar alle onderdelen van alle toonaangevende merken op voorraad zijn en elektronisch worden gescand. Op deze manier heeft elke monteur een volledige voorraad bij zich.

Tevens bieden wij u een klantenservice voor al uw vragen die uw problemen herkent en oplost. Een voortdurend direct contact met de servicemonteurs op locatie is daarbij essentieel. Zij zijn tenslotte, met de compleet op het installatie en onderhoudswerk ingerichte bedrijfsauto’s, ons visitekaartje.

Neem contact met ons op indien u vragen of opmerkingen heeft over onze monteurs. Zowel positief als negatief! Wij willen elke dag weer beter worden maar krijgen ook graag een compliment! Bekijk onze recensies en schroom niet een bericht achter te laten.

Hulp en advies