Vaillant ketel

Onze scherp geprijsde Vaillant cv-ketel modellen professioneel geïnstalleerd: Warmte zonder Zorgen! Het team van Holland Warmte installeert en onderhoud uw Vaillant ketel. Dit doen wij met een team van intern opgeleide en vakbekwame monteurs. Bekijk hier ons werkgebied om te zien of wij ook in uw postcodegebied komen. Kies voor een Vaillant cv-ketel van Holland Warmte in combinatie met een All-in Extra servicecontract en verleng de garantie op uw Remeha ketel met 13 jaar!

Vaillant cv-ketels bij Holland Warmte

Is Vaillant een goede ketel?

Betrouwbaarheid, bedieningsgemak in combinatie met een maximaal rendement. Drie redenen waarom een Vaillant cv-ketel kopen beslist de moeite waard is. Dit merk is al tientallen jaren een topspeler op de markt van verwarmingstechniek. Maar het bedrijf heeft bepaald niet stilgezeten en doet volop aan innovatie. Alle toestellen bevatten hoogwaardige onderdelen en materialen. Dit heeft ertoe geleid dat diverse ervan recentelijk door de Consumentenbond als ‘Beste uit de test’ zijn gekomen. 

Welke Vaillant ketel kiezen?

Met de bekende Vaillant EcoTec Plus heeft u de keuze uit toestellen met een verschillend vermogen. Alle worden u aangeboden met de laagste prijsgarantie voor cv toestellen van Nederland. Deze prijs is inclusief een Vaillant thermostaat (Vaillant sensoHOME), rookgasafvoer en expansievat bij een complete plaatsing. Onze medewerkers kunnen u er alles over vertellen en maken de juiste inschatting welk apparaat uit ons assortiment het beste bij u thuis past. Neem hier contact op met ons.

Wat kost een Vaillant ketel?

Cv-ketelLabelPrijs incl. montageBekijk
Vaillant EcoTec Plus 25/32 CW4keuring_aa€ 1.695,-Meer informatie
Vaillant EcoTec Plus 30/36 CW5keuring_aa€ 1.795,-Meer informatie
Vaillant EcoTec Plus 35/40 CW5+keuring_aa€ 1.895,-Meer informatie
Vaillant EcoTec Plus 36 CW6keuring_aa€ 2.395,-Meer informatie

Vaillant cv-ketel kopen bij Holland Warmte

Holland Warmte biedt u kwaliteit en service voor de laagste prijs. Vaillant heeft Holland Warmte aangewezen als ‘erkend installateur’. Richting mensen die een Vaillant cv-ketel kopen geeft dit bedrijf daarmee aan volledig te vertrouwen op een rimpelloze montage door ons. Onze zelf opgeleide monteurs verzorgen de installatie van uw Vaillant cv-ketel, zodat u kunt genieten van een optimaal wooncomfort. De twee jaar fabrieksgarantie die op dit toestel zit, kunt u bij ons zeer voordelig uitbreiden tot en met het dertiende jaar na de installatie. Als u ook het onderhoud bij ons wilt onderbrengen, moet u beslist vragen naar de unieke servicecontracten. Zo bent u tot in lengte van jaren verzekerd van verwarming en warm tapwater.

Met vestigingen in Numansdorp en Hengelo bestrijken wij inmiddels een groot deel van Nederland. Holland Warmte levert de vier grote A-merken Vaillant, Remeha, Nefit en Intergas. Wij zijn dé nummer één in cv ketel vervangen, installatie en onderhoud!

Waarom Holland Warmte?

Installaties worden verzorgd door onze eigen, intern opgeleide, vakbekwame installateurs
Wij bieden de beste prijsgarantie van Nederland
24-uurs servicedienst, ook in weekenden en vakantieperiodes actief
Wij werken uitsluitend met de 4 grote A-merken: Remeha, Vaillant, Nefit en Intergas
Wij bieden servicecontracten aan op onze cv-ketel installaties, waarmee wij u tot wel 13 jaar garantie kunnen bieden
100% gecertificeerd: OK CV, het label voor veilig en zuinig stoken
Hulp en advies