Remeha ketel

Onze scherp geprijsde Remeha cv-ketel modellen professioneel geïnstalleerd: Warmte zonder Zorgen! Het team van Holland Warmte installeert en onderhoudt uw ketel vakkundig. Dit doen wij met een team van intern opgeleide en zeer bekwame monteurs. Kies voor een Remeha cv-ketel van Holland Warmte in combinatie met All-in Extra servicecontract en verleng de garantie op uw Remeha ketel tot en met het 13e jaar!

Remeha cv-ketels bij Holland Warmte

Welke Remeha ketel heb ik nodig?

Heeft u een eengezinswoning of een riante villa die voorzien moet worden van een cv-ketel? Remeha is van alle markten thuis. Met de Remeha Tzerra Ace, Calenta Ace of Avanta heeft u altijd de keuze uit toestellen met een verschillend vermogen. Een geschikt toestel voor uw woning is dan ook altijd beschikbaar. Heeft u maar een beperkte ruimte voor plaatsing van een cv-ketel? Remeha heeft uiterst compacte modellen. U zult echter verbaasd staan van de power die zij leveren. Stuk voor stuk zijn dit betrouwbare en duurzame apparaten die een ongestoorde levering van warm tapwater of de verwarming van uw pand garanderen. Laat ons u adviseren bij de keuze uit toestellen met een verschillend vermogen en in diverse prijsklassen. 

Hoe vaak onderhoud van Remeha ketel?

Als richtlijn adviseert de fabrikant om periodiek onderhoud te laten verrichten. Het werkelijke onderhoud is afhankelijk van het gebruik van het toestel. In het algemeen is het advies om eens per 2 jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Daarnaast is onderhoud ontzettend belangrijk om een veilige omgeving en een optimale werking te garanderen. 

Hoe lang gaat een Remeha ketel mee?

De toestellen van dit 80-jarige bedrijf blinken uit in vermogen, comfort, bedrijfszekerheid en zijn bovendien eenvoudig te installeren. Met een Remeha ketel zit u er voor jaren weer warmpjes bij. Gemiddeld gaat een nieuwe Remeha cv-ketel tien tot vijftien jaar mee. In combinatie met een servicecontract van Holland Warmte, krijgt u van ons een garantie tot en met het dertiende jaar na installatie.

GasLos garantie cv-ketel kopen

Koopt u een cv-ketel bij Holland Warmte, dan profiteert u direct van de GasLos garantie van Remeha. Wordt u binnen 10 jaar verplicht uw huis gasloos te verwarmen en kunt u aantonen dat u van het gas afmoet? Dan kopen wij uw cv-ketel terug en halen deze gratis van de muur. Heeft u aan de voorwaarden voldaan, dan heeft u recht op een korting die start met een bedrag van € 1000,-. deze korting neemt na 1 jaar jaarlijks af met € 100,-, zodat u na 2 jaar nog aanspraak maakt op € 900,- korting.

Wat kost een Remeha ketel?

Cv-ketelLabelPrijs incl. montagePrijs huurCv-ketel huren
Remeha Avanta Ace 28C CW4Remeha Avanta Ace 28C CW4 € 1.595,-Huur € 29,50 p/mRemeha Avanta Ace huren
Remeha Avanta Ace 35C CW5Remeha Avanta Ace 35C CW5 € 1.695,-Huur € 30,50 p/m
Remeha Calenta ACE 28C CW4Remeha Ace 28C CW4€ 1.595,-Huur € 34,60 p/mRemeha Calenta ACE huren
Remeha Calenta ACE 40C CW5Remeha ace 40c cw5€ 1.695,-Huur € 37,70 p/m
Remeha Calenta ACE 40L CW6Remeha Ace 40L CW6€ 2.495,-Huur € 40,40 p/m
Remeha Tzerra Ace 28C CW4Remeha Tzerra Ace 28C CW4 € 1.295,-Huur € 30,75 p/mRemeha Tzerra huren
Remeha Tzerra Ace 39C CW5Remeha Tzerra Ace 39C CW5 € 1.385,-Huur € 31,75 p/m

Remeha cv-ketel kopen bij Holland Warmte

Holland Warmte biedt u kwaliteit en service voor de laagste prijs. U kunt bij ons een Remeha ketel kopen of een ketel huren. Geniet met een professionele installatie nog jaren van een behaaglijke temperatuur en constante stroom warm water. Wij staan garant voor het juiste advies, de juiste installatie en de juiste nazorg. Mocht zich na de installatie onverhoopt een storing voordoen, dan kunt u altijd terugvallen op onze servicedienst: 24 uur per dag, zeven dagen per week! 

Holland Warmte is altijd bij u in de buurt. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Numansdorp. Holland Warmte is actief in vele werkgebieden zoals de Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Randstad, Noord-Holland en Noord-Brabant. Bekijk hier ons werkgebied om te zien of wij ook in uw postcodegebied komen. 

Waarom Holland Warmte?

Installaties worden verzorgd door onze eigen, intern opgeleide, vakbekwame installateurs
Wij bieden de beste prijsgarantie van Nederland
24-uurs servicedienst, ook in weekenden en vakantieperiodes actief
Wij werken uitsluitend met de 4 grote A-merken: Remeha, Vaillant, Nefit en Intergas
Wij bieden servicecontracten aan op onze cv-ketel installaties, waarmee wij u tot wel 13 jaar garantie kunnen bieden
100% gecertificeerd: OK CV, het label voor veilig en zuinig stoken

Hulp en advies