Verschil met Kompakt HRE

De Intergas cv-ketel Kombi Kompakt HReco is voorzien van de vertrouwde techniek, betrouwbaarheid en compachtheid van de Kombi Kompakt. Daarbij is de Kompakt HReco voorzien van uitsluitend hoogstaande en op zuinigheid en duurzaamheid geselecteerde onderdelen.

Royaal in warmte & warm water

Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warm water in uw badkamer en keuken. De Intergas cv-ketel HReco zorgt daar als geen ander voor. Dankzij het brede aanbod weet u zeker dat Intergas ook voor u de perfecte HRE-ketel heeft.

Eenvoudig in gebruik & onderhoudsvriendelijk

De Intergas cv-ketel Kombi Kompakt HReco is voorzien van een traploos modulerende regeling, die ervoor zorgt dat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Bovendien is het toestel voorzien van een zelflerende ECO-comfortschakelaar die de warmhoudfunctie van de warmwatervoorziening automatisch in- of uitschakelt. De Kombi Kompakt HRE werkt zowel op een aan-uit thermostaat als op een thermostaat op basis van open-therm protocol. Alle onderdelen van de Intergas Kombi Kompakt HRE zijn eenvoudig vanaf de voorzijde te bereiken. Het onderhoud aan een HR-ketel was nog nooit zo eenvoudig.

Prijzen Intergas HReco

De Intergas Kombi Kompakt HReco: nu met 13 jaar garantie

Alle ketelfabrikanten geven 24 maanden fabrieksgarantie. Holland Warmte biedt u de mogelijkheid om de garantie van de cv-ketel t/m het 13e jaar na installatie te verlengen. Vraag naar onze unieke servicecontracten.

Offerte aanvragen Intergas HReco

Heeft u interesse? Schroom niet en neem vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de Intergas HReco.

  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, gif, png, jpeg, doc, docx, pdf, Max. file size: 4 MB.