Remeha Avanta Ace: Het kan nog beter!

Remeha heeft het beste van de Avanta bewaard en dit gecombineerd met de nieuwste technologieën, het recept voor de Avanta Ace! Zo is deze ketel extreem zuinig en biedt u voldoende comfort. Bij Holland Warmte kunt u kiezen tussen de twee verschillende varianten van de Avanta Ace: het CW4 model en CW5 model

De Avanta werd in 2004 voor het eerst op de markt gebracht en was toen een daverend succes. Door het toevoegen van de nieuwste technologieën is de Avanta Ace nu helemaal klaar voor de toekomst. Deze modellen zijn geschikt voor kleine tot middelgrote huishoudens. De verhouding tussen prijs en kwaliteit maakt dit een zeer aantrekkelijke ketel. 

De ketel is vrijwel even groot als zijn voorganger, wat dit een van de compactste toestellen maakt op de markt. Ook steken er geen onderdelen meer uit onder de ketel, waarbij alles netjes in de ketel verwerkt. 

En hoe zit het dan met alle nieuwe technologieën? Remeha heeft deze ketel voorzien van bijvoorbeeld eSMART inside, maar ook is er een nieuwe modern display toegevoegd wat bediening nog eenvoudig maakt. Verder zijn er natuurlijk technologieën die minder zichtbaar zijn, maar er juist voor zorgen dat deze ketel nog zuiniger is en u dus kosten besparen. Geeft uw ketel een foutmelding? Met Remeha Connect zijn wij van Holland Warmte door uw ketel op de hoogte gebracht, hoe mooi is dat!

Alle ketelfabrikanten geven 24 maanden fabrieksgarantie. Holland Warmte biedt u de mogelijkheid om de garantie van uw Remeha Avanta tot en met het dertiende jaar na de installatie te verlengen. Vraag naar onze unieke servicecontracten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in de Avanta Ace? Schroom niet en neem vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de Remeha Avanta Ace.

  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, gif, png, jpeg, doc, docx, pdf, Max. file size: 4 MB.