Onbezorgd en veilig stookplezier

Een veilig en betrouwbaar functioneren van uw installatie is pas gegarandeerd als er een servicecontract wordt bijgeleverd. Holland Warmte neemt voor u deze zorg uit handen.

Met een Holland Warmte servicecontract wordt uw cv-ketel volgens voorschriften geïnspecteerd en onderhouden én kunt u gebruik maken van onze 24-uur service, die 7 dagen per week voor u klaar staat!

Onze servicecontracten

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

* prijzen worden jaarlijks geïndexeerd.

Lees hier meer over onze servicecontracten

Bekijk onze video over cv-ketel onderhoud:

Goed onderhoud is van levensbelang!

Steeds vaker gebeuren er ongelukken met gasinstallaties in woningen. Helaas betreft het merendeel van deze ongelukken koolmonoxidevergiftiging. Goed onderhoud aan uw cv-ketel is dus van levensbelang en zeker iets om bij stil te staan! Het is van belang dit ten allen tijde uit te laten voeren door een erkend installateur.

De servicebeurt omvat:

  • Het reinigen van de cv-ketel
  • Het controleren van de afstellingen van de ketel volgens fabrieksspecificaties
  • Het zo nodig opnieuw afstellen van de ketel
  • Het controleren van de appendages op gasdichtheid
  • Het visueel inspecteren van de luchttoevoer en de aansluiting op het rookgasafvoerkanaal
  • Het zo nodig bijvullen van de installatie

Erkend installateur

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich veilig voelen bij de geïnstalleerde of onderhouden cv-ketel. We zijn daarom ook in het bezit van het CO certificaat voor veilig en zuinig stoken. Naast deze mooie erkenningen en certificaten, heeft Holland Warmte 55 jaar ervaring met installatie, onderhoud en verhuur van cv-ketels. Al 55 jaar lang gaan wij uitsluitend voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Instap servicecontract

Is uw cv-ketel niet geplaatst door Holland Warmte? Geen probleem! Voor uw eigen en onze veiligheid voert Holland Warmte een Ketelcheck uit. Bij een Ketelcheck controleren wij op maar liefst 26 punten voor het goed en veilig functioneren van uw installatie. Het type servicecontract (All-In Extra, Onderhoud of Basis) is afhankelijk van het merk, type en bouwjaar van de ketel. Vermeld bij de aanvraag van een Ketelcheck daarom het merk, type en bouwjaar van de cv-ketel. De kosten voor het uitvoeren van een Ketelcheck bedragen €59,50 incl. BTW.

Wij besteden de hoogste kwaliteitszorg om uw toestel naar behoren te kunnen laten functioneren. Indien hiervoor reparaties dienen te worden uitgevoerd, zal onze monteur dit ter plaatse met u bespreken en bij akkoord direct voor u verzorgen. De eventueel benodigde materialen en arbeidsloon hiervoor worden u uiteraard direct in rekening gebracht en kunt u per pin of contact aan de monteur betalen.

Vraag online een servicecontract aan!

Vul onderstaand formulier in om een Holland Warmte servicecontract aan te vragen.

  • Vul hier in naar welk servicecontract uw voorkeur uitgaat
  • Is uw cv-ketel niet geplaatst door Holland Warmte dan voeren wij altijd eenmalig een ketelcheck uit € 59,50 incl. btw.