Intergas cv-ketel kopen met laagste prijsgarantie

Dit toestel combineert deze eigenschappen als geen ander. En dat voor een prijs die ongetwijfeld een glimlach op uw gezicht zal toveren. Bij Holland Warmte kunt u namelijk een Intergas cv-ketel kopen met de laagste prijsgarantie van Nederland. Wij nemen de kosten van installatie voor onze rekening, evenals die van het expansievat.

Intergas is leidend op het gebied van HR-ketels

Sinds het begin van de jaren ’90 neemt Intergas een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement verwarmingsketels. U kunt dus rekenen op een energiezuinig apparaat. Dit blinkt zowel uit in hoge prestaties als duurzaamheid. Wilt u een Intergas cv-ketel kopen, denk dan eens aan de Kombi Kompakt HReco. Deze is verkrijgbaar in de CW3CW4 en CW5 klasse, afhankelijk van de benodigde capaciteit.

Of het nu gaat om centrale verwarming of tapwater voor in de keuken en badkamer, dit energielabel A toestel staat garant voor een probleemloze levering. In de ruim vijftig jaar van zijn bestaan heeft Holland Warmte Intergas ervaren als een solide partner. Bij ons kunt u zonder zorgen een Intergas cv-ketel kopen. Wij vervangen desgewenst het oude toestel, waarna onze deskundige installateurs voor een snelle en probleemloze montage van het nieuwe zorgen. Ook het ketel onderhoud is een fluitje van een cent. Zo zijn alle onderdelen van de Intergas Kombi Kompakt HRE eenvoudig te bereiken vanaf de voorzijde.

Intergas cv-ketel kopen bij Holland Warmte? Altijd voordelig!

Gaat u een Intergas cv-ketel kopen? Neem vandaag nog contact op met Holland Warmte voor de meest voordelige deal. Of bekijk de Intergas-toestellen op onze website.

Cv-ketelLabelPrijs incl. montageCv-ketel kopen
Intergas HReco 30 CW4keuring_aa€ 1.525,-Meer informatie
Intergas HReco 36 CW5keuring_aa€ 1.640,-Meer informatie
Intergas HRE-A 28/24 CW4keuring_aa€ 1.495,-Meer informatie
Intergas HRE-A 36/30 CW5keuring_aa€ 1.595,-Meer informatie
Intergas HRE-A 36/48 CW5keuring_aa€ 1.625,-Meer informatie

Neem contact op met Holland Warmte!

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800