Verwarmingsketel huren hét alternatief voor kopen

Stelt u zich eens voor: wel al het warmtecomfort en de duurzaamheid van een nieuw toestel, zonder daarvoor de volle mep te moeten afrekenen. U betaalt een vast, laag bedrag per maand waarbij ook het onderhoud is inbegrepen. Bovendien kunt u voor hetzelfde geld 24/7 een beroep doen op onze servicedienst, mocht zich onverhoopt een storing aan uw apparaat voordoen.

CV Ketels*Huurprijzen*
Remeha Avanta Ace 28C CW4€ 30,50 incl. BTW p.m.
Remeha Avanta Ace 35C CW5 € 31,50 incl. BTW p.m.
Remeha Tzerra Ace 28C CW4 € 31,75 incl. BTW p.m.
Remeha Tzerra Ace 39C CW5€ 32,75 incl. BTW p.m
Remeha Calenta Ace 28C CW4€ 34,50 incl. BTW p.m
Remeha Calenta Ace 40C CW5 € 36,50 incl. BTW p.m.
Remeha Calenta Ace 40L CW6 € 39,75 incl. BTW p.m.

Wel energiebesparing, maar geen onverwachte uitgave

Mensen die een verwarmingsketel huren spreiden hun kosten en voorkomen zo onverwachte uitgaven. U heeft hierbij de keuze uit drie types van het A-merk Remeha: TzerraCalenta of Avanta. Daarmee profiteert u optimaal van energiebesparing. Met dit nieuwe, energiezuinige toestel kan uw besparing al gauw oplopen tot jaarlijks 250 euro. De huur- en garantieperiode bedraagt 12 jaar en u betaalt geen aanschafkosten. Daarbij bent u niet gebonden aan dure contracten met energiebedrijven die ook aan ketel huren doen. Holland Warmte heeft een warme band met Remeha ketels. De producent hiervan heeft net als ons al tientallen jaren zijn sporen verdiend in de wereld van de verwarmingstechniek en kan bogen op een brok ervaring. Deze toestellen zijn uiterst gebruiksvriendelijk, terwijl ze voor onze installateurs eenvoudig zijn aan te brengen. Ervaring heeft geleerd dat een Remeha cv-ketel uit robuuste onderdelen is opgebouwd, waardoor storingen een zeldzaamheid zijn.

Verwarmingsketel huren? Bij Holland Warmte zit u goed!

Hebben wij u overtuigd van de voordelen van een verwarmingsketel huren? Neem dan nu contact op met Holland Warmte, dan praten we u bij over alle mogelijkheden. Natuurlijk bent u voor uitleg ook van harte welkom in onze showroom te Numansdorp.

Neem contact op met Holland Warmte!

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

ketelkiezer
klantenservice
Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800