Met Holland Warmte een nieuwe cv-ketel kopen

Laat Holland Warmte u in dit proces begeleiden. Met onze ervaring – wij zijn opgericht in 1965! – nemen wij u alle zorgen uit handen. Onze vakbekwame adviseurs maken een grondige inschatting van uw situatie. Zo wordt een nieuwe cv-ketel kopen niet iets waar u als een berg tegenop ziet, maar een aanschaf waar u nog lang plezier van zult hebben.

Samen bekijken wat in uw situatie het beste toestel is

Zo’n advies omvat de gehele cyclus. Desgewenst verwijdert de monteur van Holland Warmte uw oude ketel. Er wordt gekeken welk toestel in uw huis (of vakantiewoning, plezierjacht of binnenvaartschip) het beste tot zijn recht komt. Wordt het een soloketel voor alleen de centrale verwarming? Of kunt u beter een combiketel kopen, die ook zorgt voor de aanvoer van warm water in de badkamer en keuken. Welke capaciteit moet het apparaat hebben? Op al die vragen krijgt u van ons een antwoord, dan kunt u met een gerust hart een nieuwe cv-ketel kopen.

Nieuwe cv-ketel kopen? Regel dan ook goed onderhoud!

De cirkel is echter pas rond als u zorgt voor een goed onderhoud aan uw ketel. Hierop bezuinigen kan gevaarlijke situaties opleveren en dat hoeft ook helemaal niet. Holland Warmte biedt scherp De cirkel is echter pas rond als u zorgt voor een goed onderhoud aan uw ketel. Hierop bezuinigen kan gevaarlijke situaties opleveren en dat hoeft ook helemaal niet. Holland Warmte biedt scherp geprijsde servicecontracten aan waarmee u verzekerd bent van deugdelijk, periodiek onderhoud. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn, dan hebben wij een 24-uursdienst die ook in weekenden en vakantieperiodes actief is.

Overtuigd? Neem dan snel contact op met een adviseur van Holland Warmte.

Neem contact op met Holland Warmte!

Vul ons contactformulier in!