Honeywell thermostaat voor optimaal warmtecomfort

Het is echt een welkome aanvulling op het warmtecomfort in een woning of bedrijfspand. Deze thermostaat is op een makkelijke wijze met de hand in te stellen. Het enige wat u daarna nog hoeft te doen, is genieten van een aangenaam leefklimaat.

Zeer gebruiksvriendelijke en efficiënte warmteregelaar

De ronde Honeywell Round Modulation is de meest simpele uitvoering die wij in de aanbieding hebben. Deze werkt zonder batterijen! Op het duidelijke uitleesvenster ziet u onder meer de status van de brander en de actuele temperatuur. Een luxe variant op deze Honeywell thermostaat is de Honeywell Chronotherm Touch. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke en efficiënte warmteregelaar die geschikt is voor alle cv-ketels. Het display wordt verlicht bij het aanraken van iedere toets. Deze thermostaat heeft een uitgebreid klokprogramma waarmee u de warmte per uur kunt instellen, plus een weersafhankelijke regeling.

Honeywell thermostaat of andere topmerken bij Holland Warmte

Bij Holland Warmte treft u naast de Honeywell thermostaat ook die van andere topmerken aan, zoals RemehaNefit en Vaillant. Dat mag u verwachten van een onderneming die al ruim 55 jaar toonaangevend is in warmtetechniek. Onze medewerkers kunnen u er alles over vertellen. Thermostaten worden steeds slimmer en bij Holland Warmte heeft u de zekerheid, dat wij volledig op de hoogte zijn van alle innovaties op dit gebied. Bij ons kunt u zelfs een Remeha, Nefit of Vaillant thermostaat huren.

Neem hier contact op en profiteer snel van onze kennis en aanbiedingen. Graag tot ziens bij Holland Warmte!

Neem contact op met Holland Warmte!