Een Vaillant thermostaat bij uw ketel

U krijgt bij de Vaillant modellen van ons tevens de Vaillant sensoHOME. Deze Vaillant thermostaat leveren en installeren wij gratis bij aanschaf van een ketel!

Makkelijk in te stellen en energie besparen

De Vaillant sensoHOME thermostaat is eenvoudig te bedienen met en touch screen en zorgt voor maximaal comfort. Het op elkaar afgestemde ontwerp van alle componenten, zoals uw Vaillant cv-ketel, sensoHOME en sensoAPP, maakt het de ideale thermostaat die zorgt voor een eenvoudige bediening.

Een Vaillant cv-ketel kopen levert u namelijk toch al het hoogst haalbare rendement op. In ons assortiment vindt u vier ketels van de bekende Vaillant EcoTec Plus. Het is geen toeval dat verschillende toestellen voorheen door de Consumentenbond als beste werden getest.

Laat Holland Warmte de Vaillant thermostaat installeren

Bovendien is Holland Warmte erkend als Vaillant installateur. Onze intern opgeleide monteurs installeren de Vaillant thermostaat en ketel bij u thuis in een handomdraai. U geniet razendsnel van een behaaglijk wooncomfort. Holland Warmte vindt u inmiddels bijna overal. Met vestigingen in Numansdorp en Hengelo bestrijken wij een groot deel van Nederland. Naast Vaillant leveren wij eveneens de topmerken RemehaNefit en Intergas. Wij zijn koploper in cv-ketel vervangen, installatie en onderhoud!

Onze medewerkers vertellen u er graag alles over. Zij maken de juiste afweging welk apparaat het beste in uw situatie past. Neem hier contact op met ons.

Neem contact op met Holland Warmte!