Gratis Remeha thermostaat bij aankoop Remeha ketel

Deze iSense is volautomatisch, volledig programmeerbaar, heeft een eenvoudige bediening en een fraai design. Uiteraard heeft deze warmteregelaar een optimale uitwisseling van gegevens met de Remeha ketel. Daardoor heeft u altijd de garantie van de juiste temperatuur in huis en het meest economische gebruik van het verwarmingstoestel.

Eenvoudig te bedienen, zeer hoog warmtecomfort

De iSense is een schitterend staaltje van waartoe een Remeha thermostaat in staat is. Het scherm met een blauw achtergrondlicht zorgt voor een duidelijk beeld van de actuele situatie. De thermostaat kent drie gebruiksniveaus: eenvoudig, standaard en uitgebreid. Met twee drukknoppen en één draai-/drukknop navigeert u op een simpele en overzichtelijke manier door de vele instellingsmogelijkheden. De iSense is geschikt voor zowel een ruimte- als weersafhankelijke regeling. De combinatie met een top ketel van hetzelfde merk waarborgt een uitermate hoog warmtecomfort.

Holland Warmte en Remeha ketels hebben beide een rijke historie. Ze timmeren al tientallen jaren aan de weg en hebben een enorme ervaring in verwarmingstechniek. Voor u zijn deze apparaten gebruiksvriendelijk gemaakt, voor onze monteurs zijn ze makkelijk te installeren en te onderhouden. Wij weten als geen ander dat een Remeha uit oerdegelijke onderdelen bestaat en nagenoeg storingsvrij is. Maak daarom ook gebruik van ons ‘onderhoudscontract cv‘, dat wij u tegen een scherpe prijs aanbieden. Of van de verlengde garantie, die maar liefst dertien jaar bedraagt. Zo weet u zich voor langere tijd verzekerd van een aangename leefomgeving.

Geweldige aanbieding bij Holland Warmte met Remeha thermostaat

Gaat u een Remeha ketel kopen, dan krijgt u daar nu van Holland Warmte voor niets een Remeha thermostaat bij. Neem contact met ons op en profiteer snel van deze geweldige aanbieding.

Neem contact op met Holland Warmte!