Combiketel huren: betaal niet het volle pond!

Voor degenen die tegen deze uitgaven opzien, is het goed om te weten dat een verwarmingsketel huren ook een optie is. U betaalt maandelijks een gering bedrag. Op die manier spreidt u uw kosten en voorkomt u onverwachte uitgaven.

CV Ketels*Huurprijzen*
Remeha Avanta Ace 28C CW4€ 30,50 incl. BTW p.m.
Remeha Avanta Ace 35C CW5 € 31,50 incl. BTW p.m.
Remeha Tzerra Ace 28C CW4 € 31,75 incl. BTW p.m.
Remeha Tzerra Ace 39C CW5€ 32,75 incl. BTW p.m
Remeha Calenta Ace 28C CW4€ 34,50 incl. BTW p.m
Remeha Calenta Ace 40C CW5 € 36,50 incl. BTW p.m.
Remeha Calenta Ace 40L CW6 € 39,75 incl. BTW p.m.

Een verhuurketel van Holland Warmte kent vele extra’s

Holland Warmte regelt ook eventuele reparaties aan de verhuurketel. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten, materiaalkosten en arbeidsloon. Op die manier brengt Holland Warmte het comfort van een nieuw toestel voor iedereen binnen handbereik. Een combiketel huren is dé manier om goedkoop een veelzijdig apparaat in uw woning te krijgen. Een combitoestel zorgt zowel voor de verwarming als voor warm water door uw hele huis. Het praktische van de combinatie van deze twee functies is, dat u in de woning geen plek hoeft te zoeken voor een boiler met warm water.

Een combiketel huren van topmerk Remeha

De adviseurs van ons familiebedrijf met een historie van ruim een halve eeuw, kunnen u uitstekend helpen bij uitkiezen van een nieuwe cv-ketel. Gaat u een combiketel huren, dan krijgt u de keuze uit de toestellen in de prachtige productlijn van het topmerk Remeha. Holland Warmte is al jarenlang dealer van Remeha ketels. Onze vakbekwame monteurs zorgen dan ook voor een installatie die tot in de puntjes is verzorgd. Wij hebben tevens een 24-uurs storingsdienst, die u ook in weekends en vakantieperiodes uit de brand helpt.

Holland Warmte nodigt u van harte uit om kennis te maken met de Remeha cv-ketel. Onze medewerkers kunnen prima inschatten of huren voor u de beste oplossing is. Neem hier contact op met ons.

Neem contact op met Holland Warmte!

Vul ons contactformulier in!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

ketelkiezer
klantenservice
Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800