De Maritime Booster®, een kleine krachtpatser

Deze compacte en oliegestookte ketel neemt amper plaats in beslag, wat uiteraard zeer prettig is op plekken waar de ruimte toch al schaars is. Desondanks presteert deze kleine krachtpatser maximaal als het gaat om warmte en energiebesparing. De onderdelen in dit toestel zijn bovendien ook in het buitenland te krijgen.

Maar dat is niet het enige wat de Maritime Booster® tot de ideale bootverwarming maakt. U heeft bij Holland Warmte de keuze uit het type Solo (centrale verwarming) of Combi (met een geïntegreerde warmwatervoorziening). De rookgasafvoer kan zonder geluidsdemper worden geïnstalleerd. Tevens is er voor dit basic toestel geen gevoelige elektronica nodig. De ketel wordt geleverd met onder meer beveiligingsapparatuur, overstort en energiezuinige circulatiepomp. Lees meer over de Maritime Booster op de website!

Bootverwarming tjokvol kennis en innovatie

De Maritime Booster® is door Holland Warmte in eigen beheer ontwikkeld. Dat zie je in de complete bootverwarming terug. Bijvoorbeeld in de warmtetechniek, waarmee ons bedrijf een ervaring van 50 jaar heeft. Ook zit-ie tjokvol innovatie, omdat wij het belangrijk vinden om met de tijd mee te gaan. Wilt u deze scheepsverwarming compleet hebben geïnstalleerd? Ook dat kan Holland Warmte snel voor u regelen. Treedt er in de thuishaven onverhoopt een storing op aan de ketel? Onze vakkundige, intern opgeleide monteurs verzorgen 7 dagen per week cv onderhoud en reparatie.

Holland Warmte laat u de bootverwarming graag zien

Wilt u met eigen ogen bekijken hoe de Maritime Booster® functioneert? Kom dan naar de showroom bij het hoofdkantoor van Holland Warmte in Numansdorp. Onze adviseurs praten u helemaal bij over de werking van deze bootverwarming met zijn aantrekkelijke prijs. Of neem nu contact met ons op.

Neem contact op met Holland Warmte!