Kleinste professionele scheepsverwarming ter wereld

Elke centimeter telt als het gaat om de inrichting van de ruimte. Door zijn compacte afmetingen is dit de kleinste cv-ketel in elk type van zijn capaciteit en praktisch overal toepasbaar. Bekijk hier de Maritime Booster website van deze compacte scheepsverwarming.

Wat maakt de Maritime Booster® tot de ideale scheepsverwarming?

De Maritime Booster® is verkrijgbaar in de uitvoering Centrale Verwarming (Solo) of met een geïntegreerde warmwatervoorziening (Combi). De rookgasafvoer kan zonder geluidsdemper direct door de huid van het schip worden geplaatst. De ketel is opgebouwd uit onderdelen die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Ook heeft deze geen gevoelige elektronica voor de aansturing. Voor u is het bovendien een geruststellende gedachte dat, mocht u onverhoopt service nodig hebben, onze monteurs 7 dagen per week voor u klaar staan.

Maritime Booster® winnaar van prestigieuze award

De Maritime Booster® is ontwikkeld door Holland Warmte: specialisten met meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van centrale verwarming en oliegestookte cv-ketels. Het is wereldwijd het meest compacte, duurzame en toch efficiënte toestel voor bootverwarming. Op 19 juni 2014 heeft Holland Warmte de prestigieuze Innovatie Award Drechtsteden 2014 gewonnen met de Maritime Booster®. Volgens het juryrapport komen er alle aspecten van innovatie in tot uitdrukking. Ieder model is namelijk voorzien van een nieuwe, modulerende en zeer energiezuinige pomp met het energielabel A.

Kom scheepsverwarming bekijken bij Holland Warmte

Wilt u onze Maritime Boosters in werking zien, dan verwelkomen wij u graag op het hoofdkantoor van Holland Warmte in Numansdorp. Onze vakbekwame adviseurs kunnen u alles vertellen over deze scheepsverwarming, de werking en prijzen. Of neem hier contact op met ons.