De kleinste professionele olie gestookte ketel ter wereld

Door zijn compacte afmetingen behoort de Maritime Booster® tot de kleinste professionele cv-ketel in elk type van zijn capaciteit en is praktisch overal toepasbaar.


Op plezierjachten is een goed benutte ruimte van groot belang; elke centimeter telt als het gaat om de inrichting van de ruimte. Ook kan Maritime Booster® worden geïnstalleerd in een vakantiewoning, vrachtwagen of trailer. Daarnaast is het een geruststellende gedachte dat, mocht u onverhoopt, service nodig hebben onze monteurs 7 dagen per week voor u paraat staan. Maritime Boosters zijn verkrijgbaar in Centrale Verwarming uitvoering (Solo) of met een geïntegreerde warmwatervoorziening (Combi). Deze Ketelbinkie’s zijn opgebouwd met standaard onderdelen die wereldwijd verkrijgbaar zijn en er is geen sprake van gevoelige elektronica voor de aansturing.

Maritime Booster Ketelbinkie Scheepsverwarming

Om u een schone verbranding en een hoog rendement te bieden voldoet de Maritime Booster aan de hoogste eisen zoals gesteld in de 92/42/EEC van 21 mei 1992. De combinatie cv-ketel en brander zijn voorzien van een CE-keur, uitgevoerd door Technigas te België. Alle Maritime Boosters voldoen hiermee aan de eisen van de Europese Unie op basis van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming.

Kortom, deze krachtpatsers zijn uniek, efficiënt en compact. Wilt u de Maritime Booster in werking zien dan verwelkomen wij u graag op ons hoofdkantoor te Numansdorp.

Neem contact met ons op voor vragen over onze professionele bootverwarming of bekijk meer details op Maritime Booster!