Trustpilot

Holland Warmte – Remeha partner 

Remeha is al jarenlang een duurzame partner van Holland Warmte. Samen streven we in iedere situatie naar het hoogst mogelijke comfort. 

Holland Warmte is gespecialiseerd in alle (duurzame) producten van Remeha. Wij bieden een scala aan duurzame cv-ketels en warmtepompen van de A-merk fabrikant. Dankzij ons partnership kunnen wij de installaties tegen een scherpe prijs vakkundig installeren en onderhouden.

Remeha installateur

Holland Warmte is een erkend installateur van Remeha cv-ketels. Wij werken uitsluitend met eigen hoogwaardig geschoolde monteurs die met de innovatieve producten en moderne technieken van Remeha kunnen werken. 

  • Duurzame partner en gespecialiseerd in Remeha producten
  • Inclusief montage voor een scherpe prijs
  • GasLos Garantie 
  • 24 maanden fabrieksgarantie
  • Mogelijkheid om de garantie te verlengen t/m het 13e jaar

Remeha al jarenlang een duurzame partner – Video

Remeha service 

Koopt u bij ons een Remeha cv-ketel, dan profiteert u direct van de GasLos Garantie. Wordt u binnen 10 jaar verplicht van overheidswege uw huis gasloos te verwarmen? Dan kopen wij uw cv-ketel terug en halen deze gratis bij u van de muur. Heeft u aan de voorwaarden voldaan, dan heeft u recht op een korting tot wel €1.000,- op een nieuw duurzaam systeem van de fabrikant Remeha. Hiermee maakt u de juiste keuze en bent u klaar voor morgen.

Remeha onderhoud

Regelmatig onderhoud is van levensbelang voor een veilige leefomgeving en om storingen en rendementsverlies te voorkomen. Met een cv-ketel onderhoudscontract kunt u de garantie verlengen tot 13 jaar volledige garantie. Hierbij profiteert u van een zeer belangrijke voordelen: 

  1. We zijn 24/7 bereikbaar bij storingen. Bij urgente storingen staan we 7 dagen per week voor u klaar om de storing te verhelpen.
  2. Bij een storing krijgt u voorrang op mensen zonder contract. 
  3. Het onderhoud van de cv-ketel is inbegrepen bij het onderhoudscontract. 
  4. Wij werken enkel met eigen gecertificeerde servicemonteurs.

Remeha cv-ketel kopen 

Laat ons u adviseren bij de keuze uit Remeha toestellen met een verschillend vermogen en in diverse prijsklassen. De installatie wordt vakkundig geïnstalleerd door onze eigen gecertificeerde monteurs. De cv-ketels zijn toepasbaar in iedere woning en op ieder moment uit te breiden met een hybride warmtepomp. 

Delen
Hulp en advies