Maritime Booster® totaaloplossing voor verwarming boot

Deze compacte en oliegestookte ketel neemt nauwelijks ruimte in beslag, wat natuurlijk heel belangrijk is op plaatsen waar elke centimeter telt. Maar ondanks de minimale afmetingen, zijn de prestaties maximaal wat betreft energiebesparing. Het toestel is bovendien opgebouwd uit onderdelen die eveneens in het buitenland verkrijgbaar zijn.

Met de Maritime Booster® biedt Holland Warmte u de ideale scheepsverwarming aan. Deze krachtpatser is efficiënt en klein tegelijk en daarmee uniek. Alle Maritime Boosters voldoen aan de eisen van de Europese Unie op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming. Wel zo’n prettige gedachte als u op het water zit, waar hulpverlening niet zomaar ter plekke kan zijn. Maar bovenal kunt u onbezorgd genieten van een comfortabele verwarming. Boot of vakantiehuisje, met dit apparaat zit u nooit in de kou.

Een ketel vol innovatie, compleet geïnstalleerd

De Maritime Booster® is ontwikkeld door Holland Warmte en dat straalt dit apparaat in alles uit. Enerzijds is er de verwarmingstechniek in verwerkt waarin ons bedrijf zich in 55 jaar tijd heeft gespecialiseerd. Anderzijds zit het vol innovatieve oplossingen, omdat wij het belangrijk vinden dat we onszelf blijven vernieuwen. Wilt u een complete installatie van deze verwarming? Boot aanmeren, Holland Warmte bellen en het is snel geregeld. Mocht er daarna in de thuishaven onverhoopt een storing aan de ketel plaatsvinden, dan is er nog geen man overboord. Wij beschikken over vakkundige, intern opgeleide monteurs die de problemen 24/7 voor u oplossen.

Verwarming boot aanschaffen? Holland Warmte!

Zo’n complete, zuinige en scherp geprijsde bootverwarming vindt u alleen bij Holland Warmte. Vul nu het contactformulier in, of neem contact met ons op! Dan zit u er snel warmpjes bij.

Neem contact op met Holland Warmte!

Vul ons contactformulier in!