Onze Remeha Avanta-A cv-ketels:

Remeha Avanta: compacte ketel met enorme power

De lichtgewicht Remeha Avanta oogt compact, maar herbergt een enorme power in zich. Deze ketel heeft een groot bereik. Afhankelijk van het vermogen en het gewenste comfort kunt u kiezen voor de Remeha Avanta CW3, CW4 of CW5. Voor geluidsoverlast hoeft u niet bang te zijn; met weinig starts en stops is de kwalificatie ‘zeer geluidsarm’ absoluut van toepassing.

Het apparaat is voorzien van de speciale Remeha Comfort Master besturing. Deze zorgt ervoor dat de cv-ketel vrijwel nooit dienst weigert. Een prettige gedachte. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn, dan kunt u altijd terugvallen op de service van Holland Warmte. U kunt daarvoor 24 uur per dag bij ons terecht. Onze eigen en intern opgeleide servicemonteurs zorgen er snel voor dat u er weer warmpjes bijzit.

Alle ketelfabrikanten geven 24 maanden fabrieksgarantie. Holland Warmte biedt u de mogelijkheid om de garantie van uw Remeha Avanta tot en met het dertiende jaar na de installatie te verlengen. Vraag naar onze unieke servicecontracten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse? Schroom niet en neem vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de Remeha Avanta.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, doc, docx, pdf.

  Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

  Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

  Persoonlijk advies nodig?
  Bel ons op 088-1180800