Nefit cv-ketel met recht een A-merk

Daarom bent u met een Nefit cv-ketel verzekerd van een constante stroom warm tapwater op iedere plaats in uw woning of pand. In koude tijden houdt dit toestel uw huis behaaglijk warm. Energiezuinigheid en verminderde uitstoot van CO2 gaan hierbij hand in hand. Een Nefit ketel kopen doet u uiteraard op het meest vertrouwde adres: Holland Warmte. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende apparaten, afhankelijk van uw wensen en het volume van de te verwarmen ruimtes.


De Nefit Trendline is de kleinste én slimste HR-combiketel, die u verbluft met zijn grootse prestaties. De Nefit Topline gooit zeer hoge ogen waar het gaat om warmwater- en warmtecomfort, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Wie op zoek is naar een kleine ketel met een hoog rendement, moet de Nefit Proline bekijken. Tegen een geringe meerprijs installeren wij bij u ook de Nefit EasyControl. Deze slimme thermostaat bespaart u een hoop geld, onder meer doordat hij het gebruik van de ketel automatisch kan afstemmen op uw leefpatroon.

De laagste Nefit cv-ketelprijs van Nederland

Holland Warmte installeert de vier grote A-merken en beste cv-ketels, te weten: NefitRemehaVaillant en Intergas. Tevens bieden wij u de laagste cv-ketel prijs van Nederland. Alle prijzen zijn inclusief klokthermostaat, expansievat en montage (m.u.v. Intergas). Tijdelijk geen budget? Bij ons kunt u ook een verwarmingsketel huren.

Deel ons enthousiasme over de Nefit cv-ketel

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over de Nefit cv-ketel als dat wij zijn. Neem vandaag nog contact op. Onze medewerkers vertellen u er met plezier meer over.

Cv-ketelLabelPrijs incl. montageCv-ketel kopen
Nefit Proline Nxt HRC24 CW4keuring_aa€ 1.525,-Meer informatie
Nefit Proline NxT HRC30 CW5keuring_aa€ 1.675,-Meer informatie
Nefit Trendline II HRC25 CW4keuring_aa€ 1.850,-Meer informatie
Nefit Trendline II HRC30 CW5keuring_aa€ 1.950,-Meer informatie

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800