Goedkoopste cv onderhoud Delft? Holland Warmte

Bespaar u de moeite om het elders voor nog minder geld te regelen. Bij Holland Warmte bent u bovendien verzekerd van een snelle service door monteurs die alle moderne technieken kennen. Zij staan 24 uur per dag en elke dag van de week voor u klaar.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

Doelgericht cv onderhoud in Delft

Of het nu gaat om de inspectie van uw huidige ketel of het doelgericht verhelpen van een storing, voor cv onderhoud Delft moet u bij ons zijn. Wilt u een nieuwe ketel laten installeren, dan heeft u bij Holland Warmte de keuze uit vier topmerken. Onze intern opgeleide installateurs werken hier graag mee. Ze zijn snel klaar met de plaatsing, zorgen dat alles netjes wordt achtergelaten en geven u een duidelijke uitleg over de werking van uw aankoop.

In de meeste gevallen krijgt u bij de cv-ketel gratis een thermostaat, of kunt u deze tegen een geringe bijbetaling aanschaffen. En dat brengt u een hoop plezier. Met een klokthermostaat kunt u een programma instellen dat ervoor zorgt dat de verwarming altijd op het juiste tijdstip aan gaat. U staat dus altijd op in een warm huis en hoeft zich bij het naar bed gaan niet om de temperatuur te bekommeren. Er zijn zelfs warmteregelaars die registreren of er iemand thuis is, of op afstand kunnen worden bediend. De mogelijkheden van energiebesparing worden zo wel heel erg aantrekkelijk.

Cv onderhoud Delft? Neem nu contact op met ons!

Is het u helemaal duidelijk voor welk cv onderhoud Delft een beroep kan doen op Holland Warmte? Neem dan nu nog contact met ons op, ook als u nog vragen heeft.

Aanvraag cv onderhoud