Cv-ketel in Stellendam? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

Neem bijvoorbeeld de nieuwe generatie, steeds slimmer wordende thermostaten. Deze zorgen niet alleen voor een optimale temperatuur onder alle omstandigheden, ze leveren u tevens een forse besparing op uw energiekosten op. Wij bieden u die warmteregelaars aan in combinatie met vier absolute topmerken cv-ketels: Remeha, Nefit, Vaillant en Intergas. Dealerschappen die we hebben verdiend als gevolg van onze betrouwbaarheid, service en deskundigheid. Holland Warmte heeft zodoende altijd verschillende soorten toestellen op voorraad.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

 

Voor een cv-ketel in Stellendam bezoeken wij u graag!

Het is een prettige wetenschap dat voor een nieuwe cv-ketel in de regio Stellendam dicht bij huis terecht kan. Wij zijn gevestigd in Numansdorp, onze installateurs zijn in een groot gedeelte van Nederland werkzaam. Wij zijn actief in vele werkgebieden zoals de Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Randstad en Noord-Brabant. Kijk voor een specifieke postcode bij onze werkgebieden.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

Cv-ketel in Stellendam? Kies voor veel voordeel: Holland Warmte dus!

Met zoveel voordelen is het logisch dat bij de aankoop van een cv-ketel voor Holland Warmte kiest. Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op. Wij helpen u met plezier verder.

Contact met Holland Warmte!