Cv-ketel Roosendaal? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

Voor een goed functionerende cv-ketel is goed onderhoud nodig. Het is dan een prettige gedachte dat wij eveneens laaggeprijsde onderhoudscontracten aanbieden. Alle ketelfabrikanten geven standaard 24 maanden fabrieksgarantie. Door direct een servicecontract bij ons af te sluiten, kunt u deze termijn verlengen tot 13 jaar volledige garantie. Zorgeloos genieten is daarmee voor u gegarandeerd. En mocht er onverhoopt een storing optreden, dan lost onze servicedienst die snel voor u op.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

Alle keurmerken voor onderhoud cv-ketel Roosendaal

Ga in zee met Holland Warmte, de ideale partner op het gebied van centrale verwarming. Ons familiebedrijf werkt uitsluitend met vakbekwame monteurs. Zij hebben hun opleiding binnen ons bedrijf gehad en kennen daardoor alle ins en outs van de apparatuur die wij verkopen. Dit is ingesteld door UNETO-VNI, de brancheorganisatie voor technische installatiebedrijven. Goed om te weten dat voor het beste onderhoud aan een cv-ketel Roosendaal altijd een beroep kan doen op onze vakkennis.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

Cv-ketel in Roosendaal? Dan moet u bij Holland Warmte zijn

Laat uw nieuwe verwarmingsketel door Holland Warmte installeren. Vul nu het contactformulier in, zodat we snel alle mogelijkheden kunnen bespreken. U zult ontdekken dat als het gaat om een nieuwe cv-ketel Roosendaal die graag bij ons aanschaft.

Contact met Holland Warmte!