Cv-ketel Roosendaal? Holland Warmte, Warmte zonder Zorgen!

Voor een goed functionerende cv-ketel is goed onderhoud nodig. Het is dan een prettige gedachte dat wij eveneens laaggeprijsde onderhoudscontracten aanbieden. Alle ketelfabrikanten geven standaard 24 maanden fabrieksgarantie. Door direct een servicecontract bij ons af te sluiten, kunt u deze termijn verlengen tot 13 jaar volledige garantie. Zorgeloos genieten is daarmee voor u gegarandeerd. En mocht er onverhoopt een storing optreden, dan lost onze servicedienst die snel voor u op.

Ruime keuze aan uitsluitend A-merk cv-ketels

Alle keurmerken voor onderhoud cv-ketel Roosendaal

Ga in zee met Holland Warmte, de ideale partner op het gebied van centrale verwarming. Ons familiebedrijf werkt uitsluitend met vakbekwame monteurs. Zij hebben hun opleiding binnen ons bedrijf gehad en kennen daardoor alle ins en outs van de apparatuur die wij verkopen. Holland Warmte is OK CV gecertificeerd, een kwaliteitslabel voor veilig en zuinig stoken. Dit is ingesteld door UNETO-VNI, de brancheorganisatie voor technische installatiebedrijven. Goed om te weten dat voor het beste onderhoud aan een cv-ketel Roosendaal altijd een beroep kan doen op onze vakkennis.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoud
Prijs per jaar incl. btw€ 134,00€ 107,00 € 97,00
Servicebeurten1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokok
Voorrijkostenokokok
Arbeidsloonokokno
Materiaalkostenoknono

Cv-ketel in Roosendaal? Dan moet u bij Holland Warmte zijn

Laat uw nieuwe verwarmingsketel door Holland Warmte installeren. Vul nu het contactformulier in, zodat we snel alle mogelijkheden kunnen bespreken. U zult ontdekken dat als het gaat om een nieuwe cv-ketel Roosendaal die graag bij ons aanschaft.

Contact met Holland Warmte!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Cv-ketel?

Persoonlijk advies nodig?
Bel ons op 088-1180800