Laat uw cv-ketel keuren!

Keuring van uw cv-ketel

Wij raden aan om uw cv-ketel om de zoveel tijd te laten keuren, minimaal één keer per twee jaar. Doorgaans worden ketels intensief gebruikt, zodra de verwarming aanstaat of u warm water gebruikt is de ketel aan het werken. Daarnaast moet de ketel altijd stand-by staan om klaar te zijn voor gebruik. De ketel kunt u beschouwen als het hart van uw huis en moet altijd gereed zijn. Alleen een goed onderhouden ketel kan dit intensieve proces voor een langere periode aan zonder u in de steek te laten. Bij Holland Warmte kunnen wij uw ketel controleren en keuren.

OK CV

Waarom uw keuring laten uitvoeren door Holland Warmte? Ons bedrijf bestaat al meer dan 55 jaar en heeft dus ruime ervaring met het keuren van cv-ketels. Daarnaast zijn wij als bedrijf OK CV gecertificeerd. Dit houdt in dat we voldoende aan strenge eisen die worden opgelegd door het kwaliteitslabel OK CV, hierbij bent u na een onderhoudsbeurt zeker van een veilige en optimaal functionerende ketel. Een gekeurde ketel door Holland Warmte stookt veiliger en zuiniger! Overigens is een keuring in de meeste gevallen niet verplicht, maar heeft de ketel een vermogen van meer dan 100 kW, dan bent u volgens de wet verplicht periodieke controles te laten uitvoeren. Neem voor meer informatie gerust contact hierover op met onze medewerkers via telefoonnummer 088 – 118 08 00 of per mail: info@hollandwarmte.nl.

Onderhoudscontract

Om een keuring één keer per twee jaar te laten uitvoeren kunt u bij ons verschillende onderhoudscontracten afsluiten. Ongeacht welk onderhoudscontract u kiest bij ons, wij komen één keer per twee jaar uw ketel keuren en kunt u 24/7 gebruik maken van onze storingsdienst. Kiest u voor een All-in Extra servicecontract bij aanschaf van uw ketel dan verlengd u tevens de garantie op uw ketel met maar liefst 13 jaar.

Mocht u nog vragen hebben, vul dan gerust onderstaand contactformulier in! Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Neem contact op met Holland Warmte!