Goedkoop abonnement voor cv-installateur Rotterdam

Dan is de oplossing nabij. Vlakbij de Maasstad, in Numansdorp, vindt u het gerenommeerde installatiebedrijf Holland Warmte. Wij bieden een verscheidenheid aan goedkope onderhoudsabonnementen aan.

Type contractAll-in Extra*BasisOnderhoudOnderhoud
Installatie Cv-ketelCv-ketelCv-ketelHybride warmtepomp
Prijs per jaar incl. btw€ 165,00€ 126,50€ 99,50€ 150,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar1 x per 2 jaar
24/7 storingsdienstokokokok
Voorrijkostenokokokok
Arbeidsloonokoknono
Materiaalkostenoknonono

De beste service, met óf zonder contract

U zult versteld staan van wat wij u voor een gering bedrag allemaal aanbieden. Kostenposten als het arbeidsloon en voorrijden van de installateur gelden niet voor u. Tevens kunt u voor slechts een paar euro’s extra een nóg uitgebreider contract afsluiten. Bij een storing aan de ketel hoeft u dan eveneens geen arbeidsloon en materiaalkosten af te rekenen. Wilt u alleen een monteur, zonder een ‘onderhoudscontract cv-ketel‘? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waar heeft u gezocht naar een cv-installateur Rotterdam? Amsterdam? Den Haag? Ongetwijfeld heeft u dan een ruime keuze. Verwacht u echter goedkoper uit te zijn met een installatiebedrijf in uw eigen woonplaats? Dan moet u weten bij ons de beste servicecontracten voor cv-ketels te krijgen, voor de laagste prijs van Nederland. Een maximaal wooncomfort dus voor een zeer voordelige prijs.

Maak van Holland Warmte ook uw specialist in centrale verwarming. Ketel onderhoud en vervanging zijn van oudsher belangrijk binnen ons familiebedrijf. Wij zijn meermaals gecertificeerd: VCA, STEK, STERKIN en CV OK. U kunt er daarmee op vertrouwen dat het cv-onderhoud volgens de meest recente technieken en voorschriften wordt uitgevoerd. Bij Holland Warmte zijn de bedrijfsprocessen altijd tiptop in orde geweest.

Maar één adres voor CV installateur Rotterdam

U zocht op ‘cv-installateur Rotterdam’ en bent beland op de website van Holland Warmte. Beter had u het niet kunnen treffen! Neem snel contact op met één van onze vakkundige adviseurs.