Split unit airco in steeds meer huizen te vinden

Deze bestaat uit een binnen- en buitendeel die door middel van leidingen met elkaar zijn verbonden. De buitenunit blaast de van binnen weggezogen warmte naar buiten en het binnengedeelte brengt gekoelde lucht in die ruimte. De aantrekkelijk geprijsde split unit airco van Holland Warmte maakt dat deze airconditioning ook voor huizenbewoners binnen handbereik komt.

De koelte binnen, het klamme vocht buiten

Bij temperaturen van boven de 25 graden kan de warmte in huis al gauw zorgen voor een onaangenaam gevoel. Koele plekjes in de woning zijn dan nauwelijks nog te vinden. Dat klamme gevoel tijdens de hitte wordt veroorzaakt door de toegenomen vochtigheid. Deze is uitstekend te bestrijden met een split unit airco. Groot voordeel hiervan is dat het apparaat dat de warmte en het meeste geluid afgeeft, buiten is aangebracht. Behalve in huizen, kantoren en winkels kunnen deze systemen ook worden gebruikt in caravans en boten. Holland Warmte is uw gecertificeerde specialist op het gebied van airconditioning. U kunt ons in een groot deel van Nederland vinden, met vestigingen in Numansdorp en Hengelo. Onze zelf opgeleide monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie van uw toestel, zodat u kunt genieten van een optimaal wooncomfort.

Split unit airco kopen? Vraag Holland Warmte om advies

Wilt u weten of uw bedrijf of huis ook geschikt is voor een split unit airco, neem dan contact op met Holland Warmte. Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Met een split airco van ons bent u verzekerd van een energiezuinig koelsysteem, dat zorg draagt voor een uitstekende klimaatbeheersing.

Informatie aanvragen airco