Heeft u binnenkort de revolutionaire Remeha Tzerra cv-ketel?

Of het nu gaat om het snel en effectief warm krijgen van uw woning of om in no-time te kunnen genieten van een behaaglijk bad; de Tzerra staat onder alle omstandigheden zijn mannetje. Holland Warmte biedt u ook dit topmerk aan met de laagste prijsgarantie van heel Nederland, inclusief installatie.

Holland Warmte, trotse dealer van de Remeha Tzerra

Holland Warmte is er trots op om de Remeha Tzerra te mogen verkopen en installeren. Onze monteurs doen we daar een plezier mee, want dit apparaat is eenvoudig te installeren en makkelijk te onderhouden. Voor dat laatste bieden wij scherpe onderhoudscontracten, waarmee u tot in lengte van jaren en tegen lage kosten verzekerd bent van een probleemloos gebruik. En mocht er eens iets fout staan, dan staan onze eigen servicemonteurs snel bij u op de stoep. Ook in het weekend en vakantieperiodes.

Neem contact op voor inspectie of offerte cv-ketel

Mocht u vragen hebben, een geheel vrijblijvende inspectie van uw huidige cv-ketel wensen of een offerte voor een nieuwe willen ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord.

Offerte aanvragen Remeha Tzerra

  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, gif, png, jpeg, doc, docx, pdf, Max. file size: 4 MB.