Holland Warmte, uw adres voor nieuwe cv-ketel

Al ruim 55 jaar zijn wij de expert op het gebied van verwarmingstechniek en airconditioning. In onze showroom vindt u een ruime selectie, zoals een HR combiketel, VR ketel of elektrische ketel. Wij hebben diverse accessoires die het gebruik van uw toestel nog eenvoudiger maken. Wat te denken van de steeds slimmer wordende thermostaat. Deze zorgt in toenemende mate zelf voor de optimale temperatuur, wat u een forse besparing op uw energierekening oplevert.

Kind aan huis bij de vier topmerken

Wij hebben een innige samenwerking met de vier topmerken: RemehaNefitVaillant en Intergas. Dat dealerschap hebben we verkregen door onze betrouwbaarheid, service en deskundigheid, opgebouwd sinds 1965. Holland Warmte heeft altijd toestellen op voorraad met een uiteenlopende capaciteit, want het ene huis is het andere niet. Met ons advies op maat wordt een nieuwe cv-ketel kopen niet iets waar u als een berg tegenop ziet.

Nieuwe cv-ketel kopen? Vergeet goed onderhoud niet!

Het plaatje is echter pas compleet als u zorgt voor een goed onderhoud aan uw ketel. U kunt hier natuurlijk op beknibbelen. Maar waarom zou u het risico nemen op gevaarlijke situaties en een verminderde prestatie van het apparaat? Met de scherp geprijsde servicecontracten van Holland Warmte verzekert u zich van solide, periodiek onderhoud. En mocht uw toestel dan onverhoopt toch iets mankeren, dan wordt dit snel verholpen door onze 24-uursdienst. Ook in weekenden en vakantieperiodes.

Wellicht heeft u nog vragen? Een nieuwe cv-ketel kopen is immers niet iets wat u dagelijks doet. Schroom niet en zoek contact met ons.

Vul ons contactformulier in!