Nefit Trendline: maximale besparing, betrouwbaar comfort

Laat nu door Holland Warmte een Trendline installeren en profiteer van onze laagste prijsgarantie. Wij dagen u uit om dit toestel elders in Nederland goedkoper te krijgen. Dat geldt ook voor deservicecontracten die u voor deze ketel bij ons kunt afsluiten.

De kleinste én slimste HR-combiketel

De nieuwe NefiDe nieuwe Nefit Trendline is de kleinste én slimste HR-combiketel. U zult echter versteld staan van zijn indrukwekkende prestaties. De compacte vormgeving gaat namelijk hand in hand met een hoog comfort. Of het nu gaat om de centrale verwarming of om warm tapwater in de keuken of badkamer, met dit apparaat bent u altijd verzekerd van een optimale bedrijfsvoering. En mocht er dan toch een keer sprake zijn van een storing, dan heeft u de prettige zekerheid dat Holland Warmte deze razendsnel kan verhelpen. Onze vakbekwame installateurs staan dag en nacht voor u paraat en zorgen dat het warm water weer vlug door de leidingen stroomt. Informeer ook naar de mogelijkheden om tegelijk met de Nefit Trendline, tegen een kleine meerprijs, de Nefit EasyControl aan te schaffen. Deze slimme thermostaat houdt zelf in de gaten hoe en wanneer uw pand het beste kan worden verwarmd. De temperatuur kunt u bovendien met uw smartphone ook van afstand regelen.

Maak nu kennis met de Nefit Trendline bij Holland Warmte

Holland Warmte nodigt u van harte uit om kennis te maken met de Nefit Trendline. Onze medewerkers kunnen u er alles over vertellen en maken een prima inschatting of deze combiketel kopen de beste oplossing voor u is. Neem hier contact op met ons.

Offerte aanvragen Nefit Trendline II

  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, gif, png, jpeg, doc, docx, pdf, Max. file size: 4 MB.