Kleine Nefit Proline levert grote prestaties

Ondanks zijn geringe formaat levert dit toestel prestaties van formaat. Met de Nefit Proline bent u altijd gegarandeerd van warmte en warm water. Holland Warmte zorgt voor een probleemloze installatie en verzorgt daarna graag voor u het onderhoud van de cv-ketel

Bespaar op uw energiekosten, niet op uw comfort

De nieuwste technieken die in de Nefit Proline zijn verwerkt, leveren een nóg grotere energiebesparing op. Uw investering betaalt zich dus sneller terug. Deze verwarmingsketel neemt daarnaast minder ruimte in, verbruikt minder en stoot minder schadelijke stoffen uit. Op één ding wordt echter niet bespaard en dat is op uw comfort! De meeste ketelfabrikanten geven op hun apparaten twee jaar fabrieksgarantie. Holland Warmte stelt u in de gelegenheid om de garantie van deze cv-ketel te verlengen tot en met het dertiende jaar na installatie. Vraag hiervoor onze unieke servicecontracten op.

Met een ervaring van ondertussen ruim vijftig jaar is Holland Warmte voor u de ideale partner op het gebied van verwarming en airconditioning. Als familiebedrijf werken wij enkel en alleen met zelf opgeleide monteurs. Onderdeel van onze service is dat wij zeven dagen per week voor u bereikbaar zijn, zodat u ongestoord kunt blijven genieten van warmte en warm water in huis. Holland Warmte is OK CV gecertificeerd, een kwaliteitslabel voor zuinig en veilig stoken. Dit is ontwikkeld door ondernemersorganisatie Techniek Nederland, voor technische installatiebedrijven.

Holland Warmte installeert de Nefit Proline graag bij u

Laat deze Nefit cv-ketel bij u installeren door Holland Warmte. Als u het contactformulier invult, kunnen wij binnenkort met u de mogelijkheden bespreken.

Neem contact op met Holland Warmte!