Goed(kop)e installateur? Rotterdam weet waar!

Of het nu gaat om onderhoud of een cv-ketel kopen, wij garanderen u daarbij de laagste prijs van Nederland. Dat kan Holland Warmte, omdat het in ruim een halve eeuw een belangrijke speler op de verwarmingsmarkt is geworden.

Het beste serviceadres, met óf zonder contract

Voor een relatief kleine investering in een onderhoudscontract kunnen wij u een grootse service bieden. Kostenposten als het arbeidsloon en voorrijden van de monteur worden niet in rekening gebracht. Het is eveneens mogelijk een nóg uitgebreider contract af te sluiten. Bij een defect aan het toestel hoeft u dan tevens geen arbeids- en materiaalkosten te betalen. Wilt u alleen een monteur aan huis en stelt u geen prijs op een servicecontract? Ook dan bent u bij Holland Warmte aan het juiste adres.

Waar heeft u in de Randstad gezocht naar een cv-installateur? Rotterdam? Amsterdam? Den Haag? Ongetwijfeld heeft u dan een ruim aanbod gevonden waaruit u kunt kiezen. Maar wie verwacht met een installatiebedrijf uit de eigen woonplaats goedkoper uit te zijn, komt van een koude kermis thuis. Hiervoor moet u echt in Numansdorp zijn, bij Holland Warmte. Alleen daar heeft u de zekerheid van een optimaal wooncomfort voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Voor installateur in Rotterdam naar Holland Warmte

U zocht op ‘installateur ni Rotterdam’ en kwam uit op de website van Holland Warmte. Dat is met een reden. Onze dienstverlening wordt door klanten als uitstekend beoordeeld. Wilt u die ook, neem dan nu contact op met ons.

Aanvraag cv-onderhoud Rotterdam