Voor een Hr-combiketel naar de specialist: Holland Warmte!

Een Hr-combiketel kopen is een verstandige keuze. Niet alleen het verwarmen van uw pand gebeurt met een hoog rendement. Dit toestel is ook extra zuinig bij het produceren van warm tapwater. Een boiler, die het water de hele dag op een hoge temperatuur moet houden, wordt hiermee overbodig. Bovendien neemt deze vaak behoorlijk wat extra ruimte in beslag.

Aangename temperatuur en overal warm water

Het is belangrijk om dit in het achterhoofd te houden als u overweegt om een solotoestel te kopen. Dit zorgt namelijk alleen maar voor de centrale verwarming. Een hr-combiketel daarentegen levert u naast een aangename temperatuur in huis eveneens warm water in de badkamer en keuken. Of in welke ruimte u ook maar wilt. Twijfelt u of een combi ketel kopen de beste beslissing is, doe dan een beroep op Holland Warmte. Met hun jarenlange ervaring maken onze adviseurs altijd een juiste afweging welk apparaat in uw geval het beste is.

Ook voor installatie en onderhoud van uw hr-combiketel

Bij Holland Warmte kunt u met een gerust hart een hr-ketel kopen. Ook de installatie verzorgen wij graag voor u. Onze intern opgeleide en gespecialiseerde monteurs hebben die klus snel geklaard. Voor het onderhoud van een hr-combiketel kunt u eveneens bij Holland Warmte terecht. Wij bieden scherpe tarieven voor zowel servicecontracten als een verlengde garantietermijn. En voor de sporadische keer dat er een storing kan optreden, is onze storingsdienst dag en nacht bereikbaar.

Vul nu het contactformulier van Holland Warmte in, dan zijn we u snel van dienst.

Vul ons contactformulier in!