Goedkope abonnementen voor cv onderhoud in Rotterdam

U zult versteld staan van wat wij u voor een gering bedrag allemaal aanbieden. Sowieso zitten daar het arbeidsloon en de voorrijkosten bij inbegrepen. U kunt eveneens voor een relatief laag extra bedrag een nóg luxer contract afsluiten. Daarmee hoeft u bij een storing tevens het arbeidsloon en de materiaalkosten niet te betalen.

Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk

Waar verzorgt Holland Warmte allemaal cv onderhoud? Rotterdam is van oudsher de regio waar wij zeer actief zijn. Maar in de loop van een halve eeuw heeft Holland Warmte zijn werkgebied fors uitgebreid. Inmiddels vindt u ons ook in het zuiden en in het oosten van Nederland. Daar hebben we een vestiging in Hengelo geopend. Betekent dit dat Holland Warmte een grote, logge organisatie is geworden? Integendeel! Wij zijn en blijven een familiebedrijf waar de lijnen kort zijn en de klanttevredenheid altijd voorop staat.

Bij Holland Warmte kunt u terecht voor vier topmerken verwarmingsketels: RemehaNefitVaillant en Intergas. Het is zelfs mogelijk om bij ons een Remeha cv-ketel te huren of leasen. Toch vinden wij dat de cirkel pas rond is met een deugdelijk cv onderhoud. Rotterdam weet wel dat het daarvoor een beroep kan doen op Holland Warmte, maar we willen u ook graag overtuigen. Wij hebben een servicedienst die 7 dagen per week beschikbaar is, plus de mogelijkheid om goedkoop de garantietermijn op cv-ketels tot liefst 13 jaar te verlengen.

Cv onderhoud Rotterdam? Holland Warmte!

Vul onderstaand formulier in om bij Holland Warmte meer informatie of een vrijblijvende offerte op te vragen.