Vergelijken loont! Vind de cv-ketel die het best bij u past.

Verschillende merken

Op de markt zijn verschillende merken cv-ketels in omloop, dit maakt het kiezen van een cv-ketel niet altijd makkelijk. Bij Holland Warmte hebben we ervoor gekozen om enkel te werken met uitsluitend de 4 topmerken in de markt, bij ons kunt u terecht voor cv-ketels van de topmerken: RemehaVaillantIntergas en Nefit. Zo weet u in ieder geval dat een ketel via Holland Warmte behoort tot het topsegment onder de cv-ketels. Voor een snel overzicht van al onze ketels kunt u terecht op onze overzichtspagina.

Welke ketel past bij mij?

Bij de cv-ketels wordt er doorgaans onderscheidt gemaakt tussen verschillende warmwaterklasses. Vaak zie je bijvoorbeeld achter de naam van de ketel staan: CW3. Kortweg geeft dit weer hoeveel warmwater de ketel kan leveren per minuut. CW is een afkorting voor Comfort Warmwater. Hoe hoger het getal dat achter CW staat hoe meer water de ketel per minuut kan leveren. Een groter huis heeft vaak een grotere waarde nodig, denk bijvoorbeeld aan een vrijstaande woning of grotere huishoudens met bovengemiddeld douche-, bad- of keukengebruik, in zo’n geval volstaat een ketel met de klasse CW3 niet.

Weet u welke CW waarde u nodig heeft dan kunt u gemakkelijker een vergelijking maken tussen de ketels in deze klasse. Het is goed mogelijk dat u niet weet welke warmwaterklasse nodig is in uw woning. Om de keuze voor u eenvoudiger te maken hebben we de cv-ketel keuzewijzer in het leven geroepen. In de cv-ketel keuzewijzer kunt u aangeven wat uw woonsituatie is, waarvoor u bijvoorbeeld warm water gebruikt en wat uw wensen zijn. Aan de hand van deze keuzes maken wij het u inzichtelijk welke ketel het beste bij u past, dat maakt het vergelijken een stuk makkelijker!

Klik hier om gebruik te maken van de cv-ketel keuzewijzer

Hulp bij het vergelijken?

Zit u te twijfelen tussen twee ketels? Vergelijken is niet altijd even makkelijk en dat kunnen wij bij Holland Warmte heel goed begrijpen. Wij kunnen vast uw twijfel wegnemen, neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Op werkdagen zijn wij te bereiken op het volgende telefoonnummer: 088 – 118 08 00. Onze collega’s helpen graag met uw keuze en voorzien u van alle benodigde informatie. Uiteraard kunt u ook onderstaand contactformulier invullen.

Vul ons contactformulier in!