Vraag vrijblijvend een offerte aan

De juiste cv-ketel kopen is niet altijd een eenvoudige keuze, maar wij kunnen u natuurlijk adviseren. Samen met u kunnen we kijken welke ketel het beste past bij uw behoefte en gebruik. Vul daarom vrijblijvend onderstaand formulier in en laat u persoonlijk adviseren. Na het invullen van onderstaand formulier zal een van onze collega’s contact met u opnemen om ons aanbod met u te bespreken en de offerte af te stemmen op uw behoefte.

Laat u online adviseren

Wij geven u ook de mogelijkheid om u via onze website te laten adviseren, dit kunt u in 2 minuten eenvoudig doen via onze handige ketelkiezer. Via een aantal eenvoudige stappen over u gebruik, woning en samenstelling van uw huishouden kunnen we een u online adviseren over de ketel die het beste bij u past. Uiteraard kan het zijn dat u daarna nog vragen heeft, schroom dan niet om alsnog contact op te nemen via onderstaand formulier of door te bellen, wij staan u graag te woord. Wij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer 088-118 08 00.

Waarom een cv-ketel via Holland Warmte?

Naast het feit dat u persoonlijk advies kunt krijgen van onze ervaren medewerkers, bieden wij onze klanten al meer dan 55 jaar de beste ketels tegen de scherpste prijs. Wij hebben onze eigen vakkundige monteurs in dienst, zo heeft u maar te communiceren met één bedrijf en één aanspreekpunt. Daarnaast kiezen veel klanten voor een van onze onderhoudscontracten bij de aanschaf van een ketel, hierbij krijgt uw ketel om de twee jaar de benodigde onderhoud en maar liefst 13 jaar garantie, zo garanderen wij een langere levensduur van uw cv-ketel. Onze monteurs zijn daarnaast 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar om u te voorzien van de beste service, bij Holland Warmte kunt u rekenen op support ongeacht welk tijdstip.

Offerte cv-ketel

  • Voeg hier foto's van de bestaande installatie toe om uw offerte aanvraag te bespoedigen.
    Drop files here or
    Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 4 MB.