De beste cv-ketel installateur van Nederland

Wij zijn gevestigd in Numansdorp, onze installateurs zijn in een groot gedeelte van Nederland werkzaam. Wij zijn actief in vele werkgebieden zoals de Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland, Randstad en Noord-Brabant (werkgebied). Bent u dus op zoek naar een installateur in uw regio, schroom niet en neem vandaag nog contact op met Holland Warmte. Met onze full-service installateurs kunnen wij snel en effectief reageren op vrijwel elke situatie. Dit doen wij niet alleen op werkdagen, onze installateurs staan 24/7 voor u klaar, dus ook in weekenden en vakantieperiodes.

Al meer dan 55 jaar ervaring!

Holland Warmte is al meer dan 55 jaar cv-ketel installateur en is een echt familiebedrijf. In meer dan 55 jaar hebben wij altijd gewerkt met de beste cv-ketel installateurs van Nederland. Veel van onze installateurs zijn al voor langere tijd in dienst en hebben dan ook enorm veel ervaring. Installatie vindt altijd plaats door onze eigen vakbekwame en intern opgeleide cv-ketel installateurs.

Holland Warmte is 100% gecertificeerd.

Holland Warmte is lid van UNETO-VNI, VCA-gecertificeerd, STERKIN- en STEK erkend. Ook zijn we in bezit van het OK CV-label voor veilig en zuinig stoken. Ook niet geheel onbelangrijk is dat onze installateurs dit werk leveren tegen de beste prijsgarantie voor cv-ketels en servicecontracten.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder.

Neem contact op met Holland Warmte!

Vul ons contactformulier in!