Combiketel kopen? Schakel Holland Warmte in!

Een solo cv-ketel zorgt enkel voor centrale verwarming. Een combiketel doet dat ook, maar levert daarnaast ook warm water in uw hele huis. Het voordeel van de combinatie van deze twee functies is, dat u geen extra ruimte in uw woning nodig heeft voor een boiler met warm water. Wanneer u twijfelt of een combi ketel kopen de beste keus is voor u, schakel dan Holland Warmte in. Mede door hun jarenlange ervaring helpen onze adviseurs u bij het maken van de juiste keuze.

U kunt altijd terugvallen op onze deskundigheid

Bij een combiketel kopen is ook belangrijk of dit een apparaat met Hoog Rendement (HR) moet zijn. Als het een HR ketel is, dan is hij ook extra zuinig bij het produceren van warm water. Een HR combitoestel kan bij het verwarmen van water zuiniger zijn dan een boiler, die het water de hele dag op een constante temperatuur moet houden. Ook bij dit soort beslissingen kunt u terugvallen op onze deskundigheid. Zo krijgt u altijd een prima en goedkope cv-ketel in uw pand. Voor de installatie van uw aangeschafte apparaat maakt Holland Warmte gebruik van eigen, intern opgeleide installateurs die hun vak verstaan. U kunt bij Holland Warmte ook aankloppen voor de tijdelijke verhuur en installatie van cv-ketels, airconditioning en droogapparatuur. Dat geldt eveneens voor de verwarming van uw vakantiewoning, plezierjacht, binnenvaartschip of vrachtwagen.

Combiketel kopen, huren of eerst een vrijblijvende offerte?

Een combiketel kopen, huren, of toch eerst een vrijblijvende offerte daarvoor ontvangen? Bij Holland warmte kunt u voor alle opties terecht. Als u contact met ons opneemt, vertellen wij u daar graag meer over.

Neem contact op met Holland Warmte!

Vul ons contactformulier in!