Trustpilot

Holland Warmte en In2Solar bundelen duurzame krachten

Holland Warmte in Numansdorp en In2Solar in Middelharnis slaan de handen ineen. De twee bedrijven, de een gespecialiseerd in cv-ketels, warmtepompen en airconditioning, de ander in zonnepanelen en laadpalen, bundelen hun duurzame krachten en kennis. Met deze samenwerking komen zij tegemoet aan de groeiende wens van de consument die steeds vaker kiest voor een energiezuinig, toekomstbestendig totaalconcept.

Samenwerking past in groeiende wens om totaalconcept

Ongeacht tot hoever de gasprijzen oplopen, de consument zit er dankzij deze samenwerking in de koude maanden extra warmpjes bij en verblijft andersom, op hete zomerdagen, binnenshuis in een aangename koelte.

Volgens mede-eigenaar Marianna van Triet van Holland Warmte sluit de visie van In2Solar naadloos aan bij die van het familiebedrijf dat 45 jaar geleden de primeur had als eerste Nederlandse installateur die een warmtepomp wist te koppelen aan bodem- en zonnecollectoren. “Het is helemaal niet nodig om je blauw te betalen aan je energierekening. Met een hybride warmtepomp of een elektrische airco maak je direct een einde aan die torenhoge nota. Al sinds onze oprichting denken wij groen. Een milieubewuste aanpak zit in het DNA van Holland Warmte. Wat we verder met In2Solar in gemeen hebben, is dat wij onze klanten nog geen seconde in de kou laten staan. We zijn dan ook blij met In2Solar als vakkundige partner.”

Wie beroep doet op In2Solar, al 12 jaar actief in zonne-energie en een erkend specialist in micro-omvormers, doet als woningeigenaar een slimme investering in een duurzame toekomst. Het bedrijf, gerund door de bevlogen eigenaren Mark Janbroers en Dominic van Doorn, weet door zijn expertise een langdurig maximaal rendement uit de best beschikbare zonnepanelen te garanderen.

Wat de particulier gaat merken van deze samenwerking? Deze samenwerking maakt het mogelijk dat er snel kan worden geschakeld, dat het publiek op de toekomst is voorbereid. En dat het met Holland Warmte en In2Solar op een verantwoorde en uiterst betaalbare manier alle comfort in huis heeft.

Holland Warmte en In2Solar zijn van 10 tot en met 12 juni als gezamenlijke exposant te vinden op de groenste beurs van Nederland, Huis & Energie in de Brabanthallen in Den Bosch.

Delen
Hulp en advies